Hıncal Uluç'tan Galatasaray'a sert yorum!

Hıncal Uluç'tan Galatasaray'a sert yorum!

SPOR Haberleri

Ünlü spor yorumcusu ve Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Arsenal ile Galatasaray arasında oynanacak olan maç öncesinde çarpıcı bir yazı kaleme aldı

Sabah Gazetesi'nin usta yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray - Arsenal maçı öncesinde bir köşe yazısı kaleme aldı. Maçtan önce mümkün mertebe olumlu düşünmeye çalıştığını ifade eden Uluç, olumsuz düşününce ise aklına hezimetin geldiğini belirtti.


İŞTE ULUÇ'UN ÇARPICI YAZISI:
Prandelli ne yaptığını bilmiyor. Prandelli elindeki takımı, elindeki adamları bilmiyor. Şimdi; Galatasaray'ı 3-5-2 oynatmaya karar vermiş. Niye 3-5-2 oynatıyor ısrarla ve inatla... Fatih Terim ve Mancini'den gelen 4-4-2'yi oynatmamak için 'Ben yeni geldim. Ben yeni sistemle oynayacağım!' nbsp;'Efendim Sneijder'i Pirlo gibi oynatıyor.' Pirlo'yu Pirlo gibi oynattığı zaman ne yaptı ki İtalya'nın başında Prandelli? Şimdi nbsp;Sneijder'den Pirlo oluşturacak! Pirlo gibi bir adamın etrafında İtalyan Milli Takımı varken bir işe yaramayan o oyun düşüncesiyle şimdi Galatasaray oluşturacak, Sneijder oluşturulacak! 'Vay! Ben geldim bak Galatasaray ne oldu!' Galatasaray macera arama yeri değil. Elinde şu anda üçlü savunma yapacak güç yok!


OLUMSUZ DÜŞÜNÜNCE AKLIMA HEZİMET GELİYOR
Bütün bu kafa karışıklığının ertesinde zorlu bir Arsenal maçı var. Bütün bunların toplamı nereye çıkar? Mümkün olduğu kadar iyimser olmaya çalışıyorum.


1- Arsenal bu sezon iyi durumda değil.
2- Galatasaray'ın Avrupa maçlarında bir geleneksel değişik oynama alışkanlığı var.


Bütün iyimser olma çabalarımla böyle düşünmeye çalışıyorum. Çünkü böyle düşünmediğim zaman karşıma bir hezimet görüntüsü geliyor. Akşam

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...