Selçuk İnan hakkında ilginç yorum!

Selçuk İnan hakkında ilginç yorum!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Londra'daki kampında rahatsızlanan Selçuk İnan, Arsenal maçının ilk 11'inden çıkarıldı.

Prandelli, rahatsızlanan kaptan Selçuk yerine ilk 11'e Yekta Kurtuluş'u dahil edip orta sahada bu futbolcuya görev verdi.

Kadrodan neden çıkarıldı?


Selçuk İnan'ın Pazartesi günden itibaren ateşi yükselmiş ve halen ateş şikayetinin devam etmesi üzerine Prandelli kadrodan çıkarma kararı aldı. Ve İtalyan teknik adam ateşi olması nedeniyle iyi hazırlanamadığı için Selçuk ile aşağıdaki bir konuşma yapıp 11'den çıkardı.


İtalyan teknik adam, geçirdiği rahatsızlık nedeni ile ilk 11'den çıkardıkları kaptan Selçuk İnan'ın buna karşın fedakarlık yaparak oynamak istediğini belirterek, "Selçuk'la öğle yemegi oncesi oturduk konustuk. Geçmiş sezonlar ve bu sezon ki milli maçlar da buna dahildir yogun maç trafiğinde yoruldugunu söyledik. Fiziksel açıdan bir sıkıntı yaşamamasını istiyoruz. Önumuzde çok uzun bir maraton var ve en önemli oyuncularımızdan birinden maksimum yararlanmak istiyoruz.

O iyi bir kaptan ve hemen ben oynamak istiyorum ve takımı yalnız bırakamam dedi. Bu davranışı nedeniyle takımı ne kadar düşündüğünü bir kez daha kanıtladı ama açıkladığım nedenlerden dolayı bu kararı aldık. Kimse bu karardan kötü senaryolar üretmesin. Selçuk benim ve takım için çok önemli bir sporcu.


HASAN ŞAŞ: DEMEK Kİ SORUN SELÇUK'UN KAFASINDA
Galatasaray'da kaptanlık görevini sürdüren Selçuk İnan'ın, Arsenal mücadelesi öncesinde Prandelli'ye giderek 'yorgunum' demesi nedeniyle oynamayacağının belli olması sonrasında, NTV Spor'da yorumculuk yapan sarı-kırmızılı ekibin eski yardımcı hocalarından Hasan Şaş, ilginç açıklamalarda bulundu.


Hasan Şaş, Selçuk'un sözünün üzerine oynatma görevinin Prandelli'de olduğunu belirtirken, "Selçuk'un ara ara böyle yorgunlukları vardır. Önemli olan bu oyuncuyu maçtan önce hazırlamak. Demek ki sorun Selçuk'un kendi kafasında. Bunu iki üç sözle düzeltebilirsiniz. Başka bir teknik direktör, 'Sen sahanın en iyi adamısın, oynayacaksın' der, oynatır" ifadelerini kullandı.


"BEN SELÇUK'U OYNATIRDIM"
İtalyan hocanın, Selçuk İnan'ı tanımaması nedeniyle kadroya almadığını kaydeden eski hoca, "Prandelli, Selçuk ile 1 yıl çalışmış olsaydı, üzerine gidip oynatabilirdi. Taffarel'in en azından bu konuda yardımcı olması gerekirdi. Onun bu konuyu mutlaka konuşması gerekirdi. Prandelli yorgun oyuncu yerine zinde bir oyuncu oynasın diye Selçuk'un bu teklifini kabul etmiştir. Belki de teşekkür etmiştir. Ben Selçuk'u bir şekilde oynatırdım" diye konuştu.


"30 DAKİKA OYNAMAYACAK KADAR BİTMEMİŞTİR"
Selçuk'un en azından kadroda yer alması gerektiğini söyleyen Hasan Şaş, "Selçuk İnan bu maçın 30 dakikasını oynamayacak kadar bitmemiştir. Galatasaray-Arsenal maçı olsa Selçuk'u taraftardan sakınmak için bu kararı anlayabilirdim. Ancak deplasmanda Selçuk'un oynaması bir sorun yaşatmazdı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...