Ne yaptın Prandelli!

Ne yaptın Prandelli!

SPOR Haberleri

Melo'yu stopere çeken, Sneijder'i savunmanın önünde oynatan İtalyan çalıştırıcı, henüz sezonun başında tüm kredisini tüketti.

Galatasaray, Arsenal deplasmanında farklı mağlubiyete imza atarken bunda şüphesiz en büyük pay Teknik Direktör Cesare Prandelli'nindi. Bolca pozisyon verdiği Sivasspor karşılaşması sonrasında "3-5-2 sistemine devam edeceğiz" açıklamasında bulunan İtalyan çalıştırıcı, dün dediğini hayata geçirince en az 1 puan için Ada'ya giden Galatasaray resmen çöktü. Goller üst üste gelirken, sarı-kırmızılı futbolcuların sisteme inançları da dibe vurdu. Felipe Melo'yu stopere çekerek orta saha gücünü minumum seviyeye indiren Cesare Prandelli, Wesley Sneijder'i de savunmanın önünde oynattı. Hollandalı yıldız, takımını atağa kaldırmak yerine Galatasaray'ın 3-5-2 sistemiyle oynamaya devam ettiği ilk 45 dakikada defanstan top çıkarmakla meşguldü.
Veysel'den vazgeçemiyor
Cesare Prandelli'nin çokça tartışılan diğer bir hatası da takıma katkı sağlayamayan Veysel Sarı'ya forma vermesiydi. İkinci yarıda hatadan dönüldü ve 4'lü savunmaya geçildi ancak iş işten çoktan geçmişti. Kongre rüzgarları esen Galatasaray'da, Arsenal karşısında alınan bu farklı mağlubiyet İtalyan çalıştırıcının kredisini tamamen tüketti. Maç sonunda "Bizim amacımız zaten Süper Lig" diyerek taraftarından büyük tepki toplayan Prandelli'nin bundan sonra alınacak ilk kötü sonuçta takımla yollarının ayrılması büyük ihtimal olarak gözüküyor.

Twitter'da Prandelli isyanı
gt; Beyler kendinize gelin. Kırmızı kart olmasa Beşiktaş'ın rekoru kırıyorduk. Hâlâ Prandelli diyorsunuz! @adexpeas
gt; Allah rızası için gönderin bu Prandelli'yi! @ahmtsimsek10
gt; Bu mağlubiyetin tek sorumlusu Prandelli. Takımı ısrarla kötü olmaya zorluyor resmen. @eetfukk
gt; Prandelli'nin futbol, taktik ve takım kurma, oyuncuları tanıma bilgisi sıfır! @snncvlk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...