İngiliz basını Welbeck'i kahraman ilan etti

İngiliz basını Welbeck'i kahraman ilan etti

SPOR Haberleri

İngiliz basını güne Arsenal galibiyeti manşetleriyle başlarken günün kahramanı ise Galatasaray karşısında hat-trick yapan Danny Welbeck oldu

Daily Express: "Welbeck yanıyor" manşetiyle güne başlarken, "Danny Welbeck yeteneğiyle Türkleri utandırdı" ifadelerine yer verdi.
Daily Mirror: "Wel, wel, wel" başlığını kullanırken, "Welbeck üç golle Türklerin keyfini kaçırdı" manşetini attı. Times: Welbeck'in muhteşem performansına geniş yer ayıran gazete, Danny'nin yeteneğinin ve oynadığı pozisyonun hakkını verdiğini yazdı.
The Sun: Welbeck'in yumuşak dokunuşlarıyla Arsenal'i zafere taşıdığını yazarken, çantasından hat-trick çıkardığını belirtti.
Daily Star: "Danny'nin Gala gecesi" başlığını atan gazete, golcü futbolcunun üç golüyle Galatasaray'ı sersemlettiğini yazdı.
Daily Mail: Welbeck'in çarpıcı performansına değinirken, "Welbeck hat-trick yaparak değerini kanıtladı" ifadelerine yer verdi.
Telegraph: "Welbeck yanıyor" başlığını atarken, Galatasaray'a üç gol atan Welbeck'in harikulade oynadığını yazdı.




WELBECK: EN SON HAT-TRICK YAPTIĞIMDA REZERV TAKIMDAYDIM
Arsenal'in yıldız futbolcusu Danny Welbeck, Galatasaray karşılaşmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi'nde oynanan maçta Galatasaray'ı 4-1 yenen Arsenal'in yıldız golcüsü Welbeck, profesyonel kariyerinin ilk hat-trick sevincini sarı kırmızılı ekibe karşı yaşadı. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Welbeck, "Attığım goller nedeniyle mutluyum ama önemli olan ilk maçtan sonra bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmamızdı" ifadelerini kullandı. Başarılı futbolcu, "Son hat-trick yaptığımda United'ın rezerv takımındaydım. Daha fazla gol atmak için çok çalışıyorum ve bu gece bunun karşılığını aldım" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...