Trabzonspor-Legia Varşova maçı ilk 11'leri

Trabzonspor-Legia Varşova maçı ilk 11'leri

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardaki ikinci maçında Legia Varşova'yı ağırlıyor. İşte ilk 11'ler...

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardaki ikinci maçında Legia Varşova'yı ağırlıyor... Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşma D-Smart'tan canlı yayınlanacak.

MÜCADELENİN İLK 11'LERİ
Bordo mavililerin maça Onur, Bosingwa, Papadopoulos, Belkalem, Musa Nizam, Medjani, Constant, Mehmet Ekici, Fatih Atik, Waris ve Cardozo 11'i ile çıkacak.

Legia Varşova ise Kuciak, Dossa Junior, Jodlowiec, Brzyski, Rzezniczak, Broz, Duda, Vrdoljak, Radovic, Zyro ve Kucharczyk ilk 11'i ile sahada olacak.

Maçı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek. György Ring ve Vencel Toth'un yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Robert Kispal, ilave yardımcı hakemleri ise Tamas Bognar ve Mihaly Fabian olacak.

Bordo-mavili ekip, gruptaki ilk maçında deplasmanda Metalist Kharkiv'i 2-1 mağlup etmişti.

nbsp;Trabzonspor-Legia Varşova maçı ilk 11'leri
TRABZONSPOR'UN RAKİBİ LEGİA VARŞOVA TEKNİK DİREKTÖRÜ:"KEYİFLİ MAÇ OLACAK"

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yarın akşam karşılaşacağı Polonya'nın Legia Varşova takımı teknik direktörü Henning Berg, keyifli ve güzel bir maç oynayacaklarını tahmin ettiğini söyledi. Avni Aker Stadyumu'nda defans oyuncusu Dossa Junior ile basın toplantısı düzenleyen Henning Berg, forvet oyuncusu Orlando Sa'nın grip olduğu için Trabzon'a getirilmediğini açıklarken şunları söyledi: "Trabzonspor iyi durumda. Formda bir takım. İyi oyuncuları ve güçlü bir bütçesi var. Avrupa arenasında çok deneyimli bir takım olduğu için yarın çok zor bir maç oynayacağız. Ama biz de deneyim kazanıyoruz yavaş yavaş. Keyifli ve güzel bir maç olacağını tahmin ediyorum. Geçen yıl iki maçta da yenildik ama 10 yıl önceki veya 100 yıl önceki olaylara takılmamak lazım. Önümüzdeki maçlara bakmalıyız." Legia Varşovalı Dossa Junior ise, "Trabzonspor kendi sahasında oynayacağı için avantajları var. Ama her şeyden önce iyi bir maç olmasını umuyoruz" dedi.

Polonya takımı daha sonra Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda ilk 15 dakikası medyaya açık bir antrenman yaptı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...