Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kadlec ve Sivok Çek Cumhuriyeti'nin aday kadrosunda

/ Kaynak: İHA
Kadlec ve Sivok Çek Cumhuriyeti'nin aday kadrosunda

SPOR Haberleri  / İHA

Çek Cumhuriyeti'nin aday kadrosunda Fenerbahçeli Michal Kadlec ve Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Tomas Sivok da yer aldı.

A Milli Takım'ın, EURO 2016 Elemeleri A Grubu'ndaki ikinci maçında karşılaşacağı Çek Cumhuriyeti'nin aday kadrosu ve programı belli oldu. Çek Cumhuriyeti'nin aday kadrosunda Fenerbahçeli Michal Kadlec ve Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Tomas Sivok da yer aldı.Çek Cumhuriyeti'nin, Türkiye programı da açıklandı. Buna göre Çek Cumhuriyeti, 8 Ekim Çarşamba günü saat 18.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na inecek. Çek Cumhuriyeti Teknik direktörü Pavel Vrba, maçın oynanacağı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 9 Ekim Perşembe günü saat 19.00'da basın toplantısı düzenleyecek ve ardından statta antrenman yapacak.Çek Cumhuriyeti A Milli Takımı'nın aday kadrosunda yer alan futbolcular ise şu şekilde:
"Petr Cech (Chelsea), Tomas Vaclik, Marek Suchy (FC Basilej), David Bicik, Pavel Kaderabek, Ladislav Krejci, Borek Dockal, Lukas Vacha, David Lafata (Sparta Prag), Tomas Sivok (Beşiktaş), Radim Reznik, David Limbersky, Vaclav Prochazka, Daniel Kolar, Vaclav Pilar (Viktoria Plzen), Michal Kadlec (Fenerbahçe), Daniel Pudil, Matej Vydra (Watford), Vladimir Darida (Freiburg), Jaroslav Plasil (Girondins de Bordeaux), Josef Sural (Slovan Liberec), Tomas Rosicky (Arsenal), Tomas Necid (PEC Zwolle)."


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...