Serie A'da ilk fatura Corini'ye kesildi

/ Kaynak: AA
Serie A'da ilk fatura Corini'ye kesildi

SPOR Haberleri  / AA

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Chievo Verona'da kötü gidişin faturası, teknik direktör Eugenio Corini'ye kesildi

Kulüpten yapılan açıklamada, Corini'nin yerine Rolando Maran ile anlaşıldığı bildirildi. Serie A'nın 7. haftasında başkent deplasmanında Roma'ya ilk yarıda yediği 3 golle mağlup olan Chievo Verona'da, düşük performanstan 44 yaşındaki teknik direktör Corini sorumlu tutuldu. Ligin 7. haftasında 1 galibiyet, 1 beraberlik, 5 yenilgi ve 4 puanla 18. sırada yer alan sarı-mavili takım, sezon başından bu yana teknik direktör değişikliğine giden ilk ekip oldu. Chievo, Corini'nin yerine daha önce Catania'yı çalıştıran 51 yaşındaki Rolando Maran ile anlaştı. Maran, bir dönem formasını da giydiği Chievo ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki senelik sözleşme imzaladı.Rolando Maran, kariyerinin bir bölümünü geçirdiği Chievo'ya dönmekten duyduğu heyecanı dile getirdi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...