"3 Maçta 1 puan alan Fatih Terim de burada"

"3 Maçta 1 puan alan Fatih Terim de burada"

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Terim,Çukurova Genç İşadamları Derneği tarafından düzenlenen "Liderlik ve Başarı" konulu söyleşiye katıldı.

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, ''Allah'a şükür 40 senedir mahcup olmadan yüzümüz yere düşmeden, daima ileriye bakarak, dik durarak devam ediyoruz. Kolay olmuyor ama, bu zor zamanlarda buradan aldığımız edep ve terbiyeler bizim hayattaki yolumuzu çizmemize neden oldu'' dedi.

Fatih Terim, Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin konuğu olarak, Hilton Otel'de düzenlenen "Liderlik ve Başarı" konulu söyleşide yaptığı konuşmada, memleketi Adana'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Söyleşide, kürsüye gelmeden önce kendisi hakkında dile getirilen başarılara değinen Terim, "Söyleşi randevusu 3 ay önce alındı. Hanımefendinin biraz önce saydığı başarılardan sonra 2016 Avrupa Şampiyonası'na başlarken 3 maçta 1 puan alan Fatih Terim de burada. Başarısızlık da benim. Yanlış anlamalar olmasın, bu randevu çok önce alınmış bir karardı'' diye konuştu.

Adana'nın yaşanması müthiş, insanlarının çok sıcak kanlı bir şehir olduğunu, Türkiye'nin önemli insanlarını yetiştirdiğini ifade eden Terim, konuşmasına şöyle devam etti:

'' İyi ki Adana'da doğmuşuz, burada bir çok şey öğrenmişiz ve bunu da çok büyük bölümünü ailemizden, büyüklerimizden, Adana'nın örf ve adetlerinden öğrenmişiz. Allah'a şükür 40 senedir mahcup olmadan yüzümüz yere düşmeden, daima ileriye bakarak, dik durarak devam ediyoruz. Kolay olmuyor ama, bu zor zamanlarda buradan aldığımız edep ve terbiyeler bizim hayattaki yolumuzu çizmemize neden oldu. Zaman zaman Adanalılığımıza verilen bazı şeyler oldu. Ama güzel şeylerin çoğunu vermek lazım. Mesela bir örnek verecek olursam. Benim ağzıma hiç küfür yakışmıyor, ama hak edenin üzerinde çok güzel duruyor. Dolayısıyla Adana bizi sardı, sarmaladı. Mahallemizde, sokağımızda, arkadaşlarımızla abilerimizle yaşadıklarımız bize hep öncü oldu. Sıkıştığımızda ona başvurduk, saygı gibi, efendilik gibi. Zaman zaman hatalarımız da olabilir, herşeyde haklıyız demiyoruz ama bunu da itiraf ettik.''

Çukurova Genç İşadamları Derneği Başkanı Ömer Faruk Sakarya da Terim'i aralarından görmekten büyük mutluluk duydukların söyledi.

Basına kapalı olarak devam eden söyleşiye, Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile davetliler katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...