Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Benim arkamda seyircim yok"

"Benim arkamda seyircim yok"

SPOR Haberleri

Osmanlıspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Osman Özköylü, Giresunspor maçının ardından açıklamalar yaptı.

Osmanlıspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Osman Özköylü, Giresunspor karşısında zor da olsa kazanmasını bildiklerini ifade etti.

Maçın zor olacağını bildiklerini belirten Özköylü, "Giresunspor iyi mücadele eden, iyi oyunculardan kurulu bir takım. Sahanın zemini de yağmurdan ağırdı. Maçın ilk yarısında etkili olan bizdik. İkinci yarıda golü de bulduk. Golden sonra oyunu kontrol edemedik. Beraberlik golünü kalemizde gördük. İkinci golü bulduk ve kazanmayı bildik. Bizim için önemli bir deplasmanda alınan önemli bir galibiyet" dedi.

Özköylü, kamuoyunda pahalı bir takıma sahip oldukları yönündeki söylemlere tepki göstererek, şunları kaydetti:

"Ben iddia ediyorum, Osmanlıspor takımı parasal değer olarak ilk 5'e girsin ben antrenörlüğü bırakacağım. Bu takımın kurulduğu parayı duysanız ağzınız açık kalır. Ben bu kadar net konuşuyorum ama biz teknik heyet, futbolcular ve yönetim kurulu olarak canla başla mücadele ediyoruz. Benim arkamda seyircim de yok. Biz doğru işler yapmaya çalışıyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...