ManU'ya West Bromwich çelmesi

ManU'ya West Bromwich çelmesi

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig'de 8. haftanın kapanış mücadelesinde West Bromwich Albion, Manchester United ile 2-2 berabere kaldı.

İngiltere Premier Lig 8. hafta kapanış karşılaşmasında West Bromwich Albion, Manchester United'ı konuk etti. nbsp;West Bromwich Albion'un ilk golünü 8. dakikada nbsp;Stephane Sessegnon kaydetti. İlk yarısı 1-0 West Bromwich Albion'un üstünlüğü ile sona eren mücadelede, ikinci yarıya hızlı başlayan taraf Manchester United oldu. ManU 48. dakikda Fellaini'nin attığı golle eşitliği yakaladı. 66. dakikada Saido Berahino ile tekrar üstünlüğü yakalayan West Bromwich, 87. dakikada Blind'in golüne engel olamayınca mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi.


Manchester United bu skorla birlikte puan kayıplarına birini daha ekledi ve 12'ye yükseldi. WBA ise 9 puana yükseldi.

West Bromwich Albion ligde önümüzdeki hafta evinde Crystal Palace'ı konu edecek. Manchester United ise evinde Chelsea ile zorlu bir maç oynayacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...