Galatasaray, PFDK'ya sevk edildi

Galatasaray, PFDK'ya sevk edildi

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'deki derbi maçta Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Galatasaray, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

TFF'den yapılan açıklamada, derbi maçında Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi gereği çirkin ve kötü tezahüratın yanı sıra aynı talimatın 52. maddesi gereğince saha olayları nedeniyle sarı-kırmızılı kulübün PFDK'ya sevkine karar verildiği bildirildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, Bursaspor, Eskişehirspor, Mersin İdmanyurdu, Kasımpaşa ve Çaykur Rizespor da kurula sevk edilen kulüpler arasında yer aldı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Boluspor, Karşıyaka, Adanaspor, Adana Demirspor, Albimo Alanyaspor'un yanı sıra Samsunsporlu oyuncu Doğan Erdoğan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ile oyuncusu Armand Deumi ve Giresunspor'un idarecisi Fatih Hocaoğlu'nun da çeşitli nedenlerden dolayı PFDK'ya sevk edildiği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...