TT Arena, Dortmund için hazır

TT Arena, Dortmund için hazır

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü maçında Borussia Dortmund'u konuk edecek. TT Arena ise Dortmund'u karşılamaya hazırlanıyor.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü maçında Türk Telekom Arena'da Borussia Dortmund'u ağırlayacağı karşılaşma öncesinde tribünlerde yine akıllara kazınacak bir koreografi hazırlığı olduğu öğrenildi.


Ligde oynanan Fenerbahçe derbisinde efsane teknik direktör Graeme Souness'ın Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'na 1996 yılında diktiği bayrağı ve içinde bulunulan sezonun önemli hedeflerinden olan 4. yıldızı tribünlere yansıtan Galatasaraylı taraftarlar, Borussia Dortmund maçı için de hummalı bir çalışma içerisinde.
Bu zamana kadar Şampiyonlar Ligi'ne Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ın tarihi başarıları, Türkiye'yi en iyi temsil eden takım olması, Galatasaray Lisesi ve taraftarın bütünlüğü gibi konularda koreografiler hazırlayan Galatasaray taraftar oluşumu Ultraslan, yine Galatasaray efsanelerinin yer aldığı bir şovla adını dünyaya duyurmaya hazırlanıyor.
22 Ekim Çarşamba 21:45'te başlayacak mücadele öncesinde tribünlerde sergilenecek olan koreografi, Sarı-kırmızılı tüm taraftarlar tarafından merak içinde bekleniyor.
SPORX

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...