Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de Diego Ribas için 'Krasic' korkusu

Fenerbahçe'de Diego Ribas için 'Krasic' korkusu

SPOR Haberleri

Sarı-Lacivertli ekibin bu sezon ki tek transferi olan Brezilyalı, şu ana kadar sahada kaldığı 304 dakikada hiçbir varlık gösteremedi.

Samandıra'da futbolculara düzenli olarak uygulanan dayanıklılık testlerinde Diego'nun durumunun pek iyi çıkmaması ve antrenman performansının düşüklüğü teknik heyette seferberlik ilan edilmesine neden oldu. Daha önce 7 milyon Euro (Yaklaşık 20.5 milyon TL) bonservis bedeliyle Juventus'tan alınan Krasic'in düşüşünü tüm çabalara rağmen engelleyemeyen Sarı-Lacivertliler, benzer bir durumu Diego'da yaşamamak adına bu kez gerekli tedbirleri daha erken alıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın her fırsatta övgüyle bahsedip, "Nokta transfer" dediği Brezilyalı'nın bir an önce form tutması için teknik direktör İsmail Kartal'ın yardımcıları özel program hazırladı. Şu ana kadar sahada kaldığı 304 dakika içinde takıma hiçbir katkı veremeyen Diego, Galatasaray derbisinin tamamını da yedek kulübesinde somurtarak geçirmiş, kritik pozisyonlarda dahi yüzünün ifadesi değişmemişti. Cumartesi günü Kadıköy'de oynanacak Gençlerbirliği maçında da Diego'nun 11'de olması beklenmiyor. Derbide çok iyi bir futbo ortaya koyan Raul Meireles ile sakatlığı geçen Emre, Mehmet Topal ile birlikte ortasahada rakipsiz görünüyor.
'Krasic biraz da top oynasın!' nbsp;
Geçen sezon Bastia'ya kiralık gönderilen ancak orada da tutunamayan Krasic, Fenerbahçe'nin kadrosunda ve yıllık 2.3 milyon Euro'yu cebine koymaya devam ediyor. Yönetim de Krasic'e bu parayı vermemek için Dereağzı'na her gün noter gönderiyor. Sırp yıldız bir gün çalışmaya gelmese yönetimin eline koz geçecek ama şimdilik böyle bir şey olmadı. Bunun üzerine Başkan Aziz Yıldırım'ın altyapı hocalarına, "Krasic sadece düz koşu yapmasın, biraz top da oynasın" diye haber gönderdiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...