Demirören'e Melo forması ile poz verdi

Demirören'e Melo forması ile poz verdi

SPOR Haberleri

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, doğum günü için verdiği davette Felipe Melo'nun imzaladığı G.Saray formasıyla poz verdi.

50. yaş günü için Kemer Country'deki Orman Evleri'nde bir davet veren Demirören'in düzenlediği geceye G.Saray eski yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel de katıldı. Demirören'le çocukluk arkadaşı olan Üstünel, eski dostu için özel bir doğum günü hediyesi hazırladı. Üstünel, TFF Başkanlığı süresince G.Saray'la yıldızı barışmayan ve el sıkışma krizi yaşadığı Melo'nun formasını Demirören'e hediye etmek için harekete geçti. Üstünel, önce 3 numaralı G.Saray formasını Melo'ya imzalattı ancak bu formanın Demirören'e verileceğinden haberi yoktu.
Yaş gününe katılan misafirler Demirören'e hediyelerini verirken sıra Haldun Üstünel'e geldi. Demirören, Üstünel'in G.Saray'la alakalı bir sürpriz yapacağını anladı ve hediyeyi açmak istemedi. Bunun üzerine Üstünel, hediyeyi açıp Demirören'e takdim etti ve "Siz bütün kulüplerin başkanısınız. Rica ediyorum alın bu formayı" dedi. Bu sözler üzerine Demirören, formayı aldı hatta "Resmimiz olsun" isteğini bile kırmadı. Melo imzalı forma jestine gülerek tepki veren Demirören, daha sonra formayı eline alıp salladı.
Demirören'e Melo forması ile poz verdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...