Başkanlığa nokta koyan Aysal'dan Galatasaray'a müjde: 2 hediyem var

Başkanlığa nokta koyan Aysal'dan Galatasaray'a müjde: 2 hediyem var

SPOR Haberleri

Galatasaray'da dün akşam itibariyle başkanlığı sona eren Ünal Aysal, oyunu kullandıktan sonra büyük bir rahatlama duygusu yaşadığını söyledi.

Aysal, "Galatasaray için dışarıdan bir taraftar olarak hazırladığım 1-2 projem var. Bu projeleri gerçekleştirip, camiama hediye etmek istiyorum" dedi. Aysal, "Şunu katiyetle tüm taraftarlarımıza söylüyorum, herkesin bahsettiği gibi Galatasaray'da öyle sıkıntılar falan yok. Gelen arkadaşım başka bir sorunla karşılaşmayacak. Direksiyona geçtikten sonra her ay kesintisiz ciddi bir çalışma gerektiren bir görev bu" diye konuştu. Aysal, Prandelli'nin "Avrupa bizim için önemli değil" demeci içinse "Özellikle bu sene için, bu yabancı kısıtlamaları ve stat sorunlarıyla futbolda ciddi bir düşüş yaşadık. Bu, dış maçlara da yansıyacaktı. Prandelli de herhalde böyle bir düşünceyle hedeflerini, önceliklerini lig olarak belirledi" diyerek sözlerini tamamladı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...