Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray 8'e bölündü!

Galatasaray 8'e bölündü!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da yeni yönetimin yaptığı araştırma, futbol takımının tam 8 gruba bölündüğünü ortaya çıkardı.

Fotomaç'ın haberine göre; Galasaray'ın yeni yönetimi ilk iş olarak takımdaki grupçuluğu bitirmek için kolları sıvadı. Başta Abdurrahim Albayrak olmak üzere yöneticiler, birbirleriyle sorunlar yaşayan, bir araya gelmeyen, hatta gerekli olmadıkça konuşmayan oyuncuları yeniden kaynaştırmak için tam gün mesaiye başladı. Peki bu gruplaşmanın boyutları ne? Hangi grupta kimler var? İşte yanıtlar:


FLORYA'NIN "ABİLERİ" BAŞI ÇEKİYOR
Takımda 3'ü ana grup olmak üzere 8 farklı grup var. Birinci ana grup, Selçuk ve Umut Bulut'un başını çektiği "Türk abiler" yapılanması. Gökhan Zan, Hakan Balta, Selçuk, Yekta, Yasin, Olcan, Burak ve Umut Bulut'tan oluşan "Türk abiler" takımın omurgası durumunda. "Türk abiler", Selçuk'un insiyatifini elinden aldığı gerekçesiyle Sneijder'e mesafeliler. Bu grup, sürekli tribüne oynadığını iddia ettikleri Melo'ya da pek sıcak bakmıyor.


SNEİJDER VE NANDO, MELO'YA KÜS
İkinci ana grupta Muslera ile Sneijder'in ittifak halindeki gruplarının oluşturduğu "Avrupalılar" yer alıyor. Aslında bu sezona kadar "yabancılar" tek gruptu. Fakat Felipe Melo yüzünden yabancılar 3 gruba ayrıldı. Sneijder, İtalya'dan tanıdığı Dzemaili ve Pandev'le yakınlaştı. Muslera yedeği Sinan ve Chedjou ile üçlü oluştururken, Melo ise vatandaşı Telles'i ve Portekizli Bruma'yı yanına çekti. Yabancılardan Sneijder ve Muslera, Melo'yla konuşmuyor.


HAMİT KÜMENİN DIŞINDA
Dzemaili ve Pandev ile Muslera'nın grubundan Sinan ve Chedjou da Melo'ya karşı soğuk. Üçüncü ana grupta "Gençler" var. Semih'in ön planda olduğu grup, diğer oluşumlara eşit mesafede. "Türk abiler" ise "Gençler" grubunu yanlarına çekmek istiyor. Alt gruplardan biri de Veysel ve Tarık'tan oluşan "Eskişehirliler." Bu ikili "Türk abiler"e yakın. Ayrıca Sabri'nin de 3 gün öncesine kadar aralarında olduğu "Kadro dışılar" ve bağımsız Hamit de var. nbsp;
İŞTE GALATASARAY'DAKİ GRUPLAR
SAVUNMA GRUBU
Muslera
Sinan Bolat
Chedjou
AVRUPALI GRUBU
Sneijder
Dzemaili
Pandev
GENÇLER GRUBU
Semih
Eray
Furkan
Sinan Gümüş
Umut Gündoğan
Koray
Emre
Aydın
Endoğan
TÜRK ABİLER GRUBU
Selçuk
Burak
Yekta
Yasin
Olcan
Gökhan
Umut Bulut
Hakan Balta
BREZİLYALI GRUBU
Melo
Telles
Bruma
ESKİŞEHİR GRUBU
Veysel
Tarık
GRUBA GİRMEYEN
Hamit
KADRO DIŞI GRUBU
Eboue
Engin
Yiğit

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...