Bilic iddialı: Zirveyi bırakmayacağım

Bilic iddialı: Zirveyi bırakmayacağım

SPOR Haberleri

"F.Bahçe'ye saygımız var. Ama lideriz ve maç sonrası da bu şekilde kalmak istiyoruz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçta iyi futbolu devam ettirip liderliği sürdürmeyi amaçladıklarını söyledi. İdman sonrası basın mensuplarıyla kısa süre sohbet eden Bilic, "Fenerbahçe'ye saygımız var. Maça iyi şekilde hazırlanıyoruz. Lideriz, zirvedeyiz. İyi oyunu ve performansı devam ettirip zirvede kalmaya devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
Hırvat çalıştırıcı, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın kendilerinin daha iyi futbol oynadığı yönündeki sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Ne demesini bekliyordunuz? Buna reaksiyon vermemi bekliyorsanız vermem. O İsmail Kartal'ın görüşüdür. Ona inanıyordur, onun açısından olumludur. Benim bu sezonla ilgili görüşlerim onunkinden farklı" ifadelerini kullandı. Slaven Bilic, her şeyin yolunda gitmesi halinde Sosa'yı Fenerbahçe maçında sahaya süreceğini de sözlerine ekledi.


SOSA'DA İŞLEM TAMAM
Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Sosa dün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Arjantinli oyuncunun çalışmada yer alması derbi öncesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. Antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, koşu ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Çift kale maç sırasında bir grup şut çalışması gerçekleştirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...