Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Orman: Ben oda basmam

Fikret Orman: Ben oda basmam

SPOR Haberleri

"Geçmişte yönettiği maçları unutmadık. Burak'a verilen penaltılar aklımızda. Kimse bizden hakemlere hakaret edip, soyunma odası basmamızı beklemesin"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe derbisi ile ilgili düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların başkanı, "Önümüzde bir Fenerbahçe karşılaşması var. Bu derbide Bülent Yıldırım düdük çalacak. Hayırlı olsun. Daha önce bizim maçlardaki performansı ortada. İlk sezonumuzdaki Galatasaray maçı, Burak'a verilen penaltılar aklımızda. Gözlerimiz üzerinde olacak. Bizi kayırmasın ama adaletli olsun" diye konuştu. Orman, "Kimse bizden hakemlere hakaret etmemizi ya da soyunma odasını basmamızı beklemesin. Biz bunları yapmayız. Kimseye bir baskı kurmuyoruz ancak bu duruşumuz bizim mağdur olmamız anlamına gelmez. Bu sezonun adı Süleyman Seba sezonu konulduğundan bu yana sanki şampiyon olacakmışız gibi bir hava oluşturuluyor" dedi.
Gökhan pırlanta gibidir
Beşiktaş başkanı kimse tarafından kayırılma beklemediklerini de söyleyerek, "Geçen hafta U-19 maçımızda haksız bir penaltı verildi diye, teknik adamımız bu penaltının gole çevrilmemesi için talimat verdi. Biz bunlar ile gurur duyuyoruz. Ancak bazı yaşanan olaylar ve bu olaylara MHK'nın müdahale etmesi gerekir. Geçen hafta yardımcı hakem, Gökhan Töre'yi tahrik ediyor, bunu izledik. Gökhan şu ana kadar hiçbir zaman bu hareketleri yapmadı, kendisi pırlanta gibi bir çocuktur" ifadelerini kullandı. Fikret Orman, "Derbi maçları öncesi kırmızı kartların sayısına baktırdım, önce Beşiktaş görmüş. Neden? Son 10 sezonda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlara baktım, Beşiktaş'a 10 kırmızı kart verilmiş, Fenerbahçe'ye 5 kırmızı kart… Bunlar gerçek veriler" açıklamasında bulundu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İstanbul'daki ilginin düşük olduğunu görmeye devam ederlerse sezonun tamamını Ankara'da oynayabileceklerini de sözlerine ekledi. nbsp;
Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...