'Neden mi Fenerbahçe?' sorusuna Jacek Winnicki'den yanıt

'Neden mi Fenerbahçe?' sorusuna Jacek Winnicki'den yanıt

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Jacek Winnicki, Avrupa kupalarını Türkiye'ye getirmek için Fenerbahçe'de olduğunu söyledi

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Ülker Sports Arena'da geçekleşen medya gününde basın mensuplarıyla buluştu. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Jacek Winnicki, İHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Winnicki, çok iyi bir takımları olduklarını belirterek, "Tabii ki beklentilerimiz çok fazla. Türkiye Ligi'nde şampiyonluk, Avrupa'da da zirve için mücadele edeceğiz. Beklentilerimiz bu yönde" dedi.


"KUPAYI TÜRKİYE'YE GETİRECEĞİZ"
'Geçen sene Avrupa'da alınan kupayı tekrar Türkiye'ye getirecek misiniz?' sorusu üzerine başarılı antrenör, "Tabii ki bu kolay bir şey değil. Türkiye'de şampiyon olmak, Türkiye'de ve Avrupa'da kupalar almak kolay değil. Ancak biz bu yüzden buradayız. Biz kupaları Türkiye'ye getirmek için geldik. Her maçta bunu yapabileceğimizi göstermek zorundayız. Bizim asıl amacımız her maçta ayrı ayrı bu kupaların sahibi olabileceğimizi göstermek. Biz bunun için çok sıkı çalışıyoruz. Daha sıkı çalışacağız. O yüzden biz burada takımla buluştuk. Bunu için mücadele edeceğiz ve umuyoruz ki, kupayı Türkiye'ye getireceğiz" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...