Aziz Yıldırım'dan Galatasaray ve Beşiktaş'a olay sözler!

Aziz Yıldırım'dan Galatasaray ve Beşiktaş'a olay sözler!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş derbisi öncesinde Galatasaray camiasını kızdıracak sözler kullandı ve FB TV'ye açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş derbisi öncesinde futbol takımı ile maç yemeğinde biraraya geldi. Söz konusu etkinlik öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, Galatasaray'ı daha kötü günlerin beklediğini belirtti ve Beşiktaş'ın ise arkasında destek olmadığını söyledi.
Aziz Yıldırım, "Galatasaray'ın hiçbir gücü yok. Onları daha kötü günler de bekliyor. Beşiktaş'ın da arkası boş" ifadelerini kullandı.


CAHİLLİK ÇIKIŞI!
Öte yandan aynı yemek organizasyonu öncesinde açıklamalarda bulunan sarı lacivertli takımın kaptanı Emre Belözoğlu, Beşiktaş derbisinin şampiyonluk maçı olmadığını söyledi ve bu tarz açıklamaların cahillikten kaynakladığını ifade etti.
Deneyimli oyuncu ayrıca, Aziz Yıldırım'ın sarı lacivertli takımın idmanlarını sık sık ziyaret etmesinin kendileri için motive edici bir unsur olduğunun altını çizdi.


Emre Belözoğlu'nun o sözleri;


"Başkanımız hemen hemen her gün bizimle beraber burada. Bizi bu durum motive ediyor. Çok güzel bir ortam var. İnşallah yansımalarını olumlu olarak alırız. Derbiye çok iyi hazırlanıyoruz. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda futbol oynamak çok zor. Zemin çok kötü. İnşallah centilmence, hakedenin kazanacağı bir maç olur. İki takımın da fiziki şartları hangisinin daha iyi olacağı ortaya çıkacak. Biz özellikle deplasmanda kaybettiğimiz puanların bilincinde olarak maça çıkacağız. En az rakipler kadar mücadele ederek, iyi oyunla galip gelmek istiyoruz. Futbol çok uzun bir maraton. Sezon çok uzun bir maraton. Tabi ki bu maç bizler için çok önemli. Ayrı yere sahip maçlardır. Bu tür maçları şampiyonluk maçları olarak göstermek tek kelimeyle cahilliktir. Ancak türk futbolunu bu duruma getirenler de bu cahillikleri yapanlardır. Derbiden galibiyetle ayrılan taraf biz olursak ilk 8 hafta itibariyle derbileri geride bırakara önemli bir kulvarı aşacağız. Kamuoyunu bu noktaya getiren, bu hale sokanlar, bu cahilce ifadeleri kullanarak ortamı gerenlerdir"



AZİZ YILDIRIM HAKEM ODASI BASMA KONUSUNA DA DEĞİNDİ


Aziz Yıldırım, Beşiktaş'a sert mesajlar yollarken 'Hakem odası basma' konusuna değindi:
"Sorunlar Türk sporunda çok kimse dile getirmiyor. Herkes günlük konuşuyor. Beşiktaş'ın stadı da bu ülkenin Fenerbahçe'nin stadı da bu ülkenin. Ben olaylara böyle bakıyorum. Ben Süleyman Seba gibi bir isimle beraber aynı dönemde başkanlık yapma şerefine nail olanlardanım. O bizim ağabeyimizdi. Onunla beraber çok iyi ilişkiler içindeydik. O bana ben ona güvenirdik. Gerekli yerlerde yetkiyi birbirimize verirdik. Rahmetli Özhan Beyle beraber üçlü bir dostluğumuz vardı. Şimdi Beşiktaşlılar övünüyorlar. Süleyman Seba ile övünüyorlar. Kendilerini Süleyman Beyle eş değer görerek bugün kendilerini de aynı çizgiye sokmaya çalışıyorlar."
"Beşiktaş hakemlerle ilgili konuşuyorlar. Bu hafta da Fikret Bey hakemi gözleyeceklermiş. Ben soyunma odasına giderken yolda gördüm söyledim. Hakem odası basmadım. Koridorda söyledim. Devre arasında yanlış yaptığını yüzlerine söylüyorum. Gerekirse basarım onu da bilsinler. Fenerbahçe'nin haklarının yenmesini engellemek için bunu da yaparım. Yıldırım Demirören de zamanında hakem odasına, rakip soyunma odasına gitmedi mi? Her şeyi bize bağlıyorlar, saldırıyorlar." nbsp;
"Demba Ba'yı mutlaka git al dedim. Bir oyuncu daha vardı onun da fiyatı uygun gelmedi diye almadık sonra Beşiktaş'a tavsiye ettik. Biz böyle samimi davranıyorduk."
"Ben hakeme 'iyi yönetemiyorsunuz, bir daha buraya gelemezsiniz' dedim diye ceza aldım. Bunu diyemez miyim? Maddi, manevi kayıplarım var. Bunu dile getirmeyecek miyim? 60 gün değil 160 gün ceza versen ne yazar. Haklı olduğum her şeyi dile getiririm. Sağır ve lâl olacağız yani. Buna müsade etmem. Konuşmaya başlarsam altında kalırlar. 17 senede olan her şeyi biliyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...