Sürpriz teklif! 3'ü birden aynı takıma

Sürpriz teklif! 3'ü birden aynı takıma

SPOR Haberleri

Teknik hoca Aykut Kocaman, stoper Yobo ve sol bek Ziegler'e yeşil-beyazlı formayı giydirmek için haber gönderdi.

Torku Konyaspor'un başına geçtiğimiz Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, eski öğrencileri ile çalışmak için kolları sıvadı. Kocaman, ilk etapta henüz bir takıma imza atmayan stoper Joseph Yobo'ya, kendisi ile sezon sonuna kadar çalışmak istediği bilgisini gönderdi. Aykut Kocaman, bonservisi elinde bulunan Cristian'a da haber gönderdi ama bu oyuncunun taliplerinin olduğunu öğrendi.


LİSTEDE GENÇLER DE VAR
Reto Ziegler'e de eğer ocak ayına kadar sabrederse kendisine 1.5 yıllık sözleşme önereceği haberini uçurdu. Aykut Kocaman ayrıca, Adana Demirspor'da oynayan Beykan ile Samsunspor forması giyen Recep Niyaz'a da kendileriyle Konya'da çalışmak istediği mesajını gönderdi. Tüm bu gelişmeler Konyaspor camiasında heyecanla karşılanırken, transferlerde nasıl sonuç alınacağı merak ediliyor. Fotomaç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...