İşte Burak Yılmaz'ın ilk şampiyonluğu

/ Kaynak: DHA
İşte Burak Yılmaz'ın ilk şampiyonluğu

SPOR Haberleri  / DHA

TÜRK Milli Takım ve Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz'ın ilk antrenörü İbrahim Ay, Burak Yılmaz'ın fotoğraflarını paylaştı.

TÜRK Milli Takım ve Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz'ın ilk antrenörü İbrahim Ay, 19 yıl önce toprak sahada Antalyaspor Minik Takımı ile şampiyonluk yaşayan Burak Yılmaz'ın fotoğraflarını paylaştı. nbsp;
1995- 1996 Futbol Sezonu'nda tarihinin ilk Antalyaspor Minik Takım şampiyonluğunu elde eden kırmızı beyazlı miniklerin antrenörü İbrahim Ay, takım arkadaşlarıyla ellerini havaya kaldıran Burak Yılmaz'ı işaret ederek, vefasızlık sözlerini sarf etti.


FUTBOLCU GELDİĞİ YERİ UNUTMAMALI
Burak Yılmaz'ı yetiştiren ilk antrenör olduğunu belirten Antalyagücü Spor Kulübü Antrenörü İbrahim Ay, "Benim kendisinden hiçbir beklentim yok. Sporculara ilk öğrettiğim şey, geldikleri yeri unutmamalarıdır. Burak Yılmaz o yıllarda 10 yaşındaydı. Ben maç tecrübesi kazansın, takım ruhunu hissetsin diye maçların 2'nci yarıları ona da şans tanıyordum. İlk lisansını da ben çıkarttım. Hatta ilk golü de benim takımımda attı. Kendisiyle yine de gurur duyuyorum" dedi. nbsp;
Antrenör İbrahim Ay, A Milli Takım ve Galatasaray'ın yıldızı Burak Yılmaz'ın minik takımdaki fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınladı.
İşte Burak Yılmaz'ın ilk şampiyonluğu
İşte Burak Yılmaz'ın ilk şampiyonluğu

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...