Haftanın 'En Değerli Oyuncusu' o isim seçildi

/ Kaynak: AA
Haftanın 'En Değerli Oyuncusu' o isim seçildi

SPOR Haberleri  / AA

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında, Real Madrid'in Azeri oyuncusu Jaycee Carroll, haftanın "En Değerli Oyuncu"su (MVP) seçildi.

THY Avrupa Ligi'nin internet sitesinde yer alan haberde, İspanyol temsilcisi Real Madrid'in Rus temsilcisi Nizhny Novgorod'u 112-83 yendiği karşılaşmada 7'si üçlük olmak üzere 32 sayı atarak kariyerinin en iyi performansını sergileyen ABD doğumlu Azeri oyuncu Carroll'un, haftanın MVP'si seçildiği belirtildi. Mücadeleyi 37 indeks puanıyla tamamlayan 31 yaşındaki Azeri basketbolcu, Avrupa Ligi'nin bu sezonki en iyi performans puanına da erişmeyi başardı. Carroll'un ardından haftanın en değerli ikinci oyuncusu, Olympiakos'un Neptunas'ı uzatmaların ardından 85-81 yendiği karşılaşmada 34 sayı, 7 ribaunt, 5 asist ve 3 top çalmayla oynayan Yunan eski MVP Vassilis Spanoulis oldu. Maccabi Electra'dan ABD'li Brian Randle ise takımının Alba Berlin'i deplasmanda 84-69 yendiği karşılaşmada 25 sayı, 5 ribaunt ve 3 blokluk performansıyla haftanın en iyi üçü arasına girdi.
Haftanın 'En Değerli Oyuncusu' o isim seçildi

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...