Emre Bursa deplasmanı öncesi iddialı: Farkı açacağız

Emre Bursa deplasmanı öncesi iddialı: Farkı açacağız

SPOR Haberleri

Liderliği bırakmayacaklarını söyleyen tecrübeli futbolcu, "Kazanmaya devam edip, puan farkını da yükselteceğiz" diye konuştu

Bursaspor deplasmanında 3 puan hedefleyen Fenerbahçe'de futbolcular kendilerinden emin. Sezon başında yaşadıkları sıkıntıların geride kaldığını belirten kaptan Emre Belözoğlu, "Üst üste birçok olumsuzlukla yüzleşmek zorunda kaldık. Sakatlıklar ve cezalar oldu. En önemlisi ise hoca değişikliğiydi. Bir anda birçok şey değişti. Bu süreçte alışılmış performansımızın altında kaldık. Ama toparlandık. Kendi kimliğimize yeniden kavuştuk" dedi. Eleştirilere en güzel cevabı sahada verdiklerini dile getiren Emre, "Biz Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahibiz. Yaşananlar nedeniyle zorlu günlerimiz oldu. Ama biz değişmedik. Amacımız sezon sonuna kadar yerimizi korumak ve 20. şampiyonluğa ulaşmak" ifadesini kullandı.
Onlar düşünsün
Öncelikli hedeflerinin devre arasına kadar puan kaybetmemek olduğunu söyleyen Emre Belözoğlu, "Rakip kim olursa olsun biz sahaya her zaman 3 puan için çıkıyoruz. Çünkü biz Fenerbahçe'yiz. Bursa maçında da bizim için değişen bir şey olmayacak. Rakip ev sahibi avantajına sahip olabilir. Kadrosu iyi olabilir. Çıkışta olabilir. Sahaya çıkacağız ve 3 puan için terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz" dedi. Fenerbahçe olarak her zaman ileriye baktıklarının altını çizen Emre, "Rakiplerimizin ne yaptığıyla ilgilenmiyoruz. Sadece kendi işimize bakıyoruz. Şu an itibarıyla lideriz ve işimizi doğru yaptığımız sürece başkalarının ne yaptığını düşünmek zorunda değiliz. Bunu ihtiyacı olanlar yapsın" sözleriyle rakiplerine ince bir göndermede bulundu.
M. Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...