Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankaragücü taraftarları açlık grevinde!

Ankaragücü taraftarları açlık grevinde!

SPOR Haberleri

Ankaragücü taraftarları, zor günler geçiren 105 yıllık Ankaragücü kulübünün düştüğü duruma dikkat çekmek için Tandoğan Tesisleri'nde açlık grevine başladı.

Ankaragücü taraftarları, zor günler geçiren 105 yıllık Ankaragücü kulübünün düştüğü duruma dikkat çekmek amacıyla Tandoğan Tesisleri önünde açlık grevine başladı.

Ankaragücülü bir grup taraftar, kulübün Tandoğan Tesisleri önünde açlık grevi başlattı. Tesis önüne, "Ömrümüzden yedik, cebimizden harcadık" yazılı pankart açan 100 kişilik grup, "Sahipsiz Ankara" sloganı attı. Grup adına basın açıklaması yapan Ankaragücü taraftarı Berkay Demirdamar, "Bizler 105 yıllık cumhuriyetten önce kurulmuş, tarihi değerlere sahip bir takımın taraftarlarıyız. Ankara, ülkemizin yönetildiği başkent unvanını taşıdığı, birçok genel müdürlüklerin bulunduğu, Meclis'in bulunduğu şehirdir. Bu şehre hak ettiği değerin verilmesi için çağrıda bulunuyoruz" dedi.

Büyük şehirlerin futbol takımlarıyla tanındığını belirten Demirdamar, şunları kaydetti:

"Kimse Madrid veya Münih şehrini bilmezken, bu şehrin takımları Real Madrid ve Bayern Münih'i bilirler. Ankaragücü son 5 yıldır yanlış yönetimler sonucu, eski adıyla 3. Lig'de mücadelesini sürdürüyor. Geçen yıl şehirde oluşan hareketlilik, bu yıl hareket sağlayanlar tarafından geri çekildi. Çünkü yerel seçimlerin gündemi belirlemesi bitti, 2015 seçimlerine az bir zaman kaldı. Bugün yanımızda olmayanlar seçim sürecinde bizden destek beklemesinler. Ankara şehri Ankaragücü'yle anılır. Takım alt kümelere düştükçe bundan herkes zarar görecektir. Biz taraftarlar, kulübümüzün düştüğü bu durumu gündeme getirmek için bugün açlık grevi başlatıyoruz. Vali, belediye başkanları, milletvekilleri, başbakan, cumhurbaşkanı ve Ankaralı iş adamlarından takımımızın yaşaması için maddi destek bekliyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...