Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sakaryaspor Süper Lig takımlarına fark attı

Sakaryaspor Süper Lig takımlarına fark attı

SPOR Haberleri

Türkiye 3'üncü Ligi 3'üncü Grup takımı Sakaryaspor, sahasındaki maçlarını 14 bin seyirci önünde oynayarak Süper Lig takımlarını kıskandırıyor.

Bu yıl Passolig uygulaması nedeniyle Süper Lig maçlarını izleyen seyircilerin sayısındaki azalmalar konuşurken 2006-2007 sezonunda Süper Lig'de mücadele eden Sakaryaspor, dolu tribünlere oynuyor. Önce PTT 1'inci Ligi'ne, daha sonra da 2'nci Lig ve 3'üncü Lig'e düşen 2 yıldır bulunduğu 3'üncü Lig 3'üncü Grupta lider durumda bulunan yeşil siyahlı ekibin her maçında bilet bulmak zor oluyor. Adapazarı'ndaki her maçtan önce toplanan taraftarlar, meşaleler yakarak tezahüratlar arasında stada gidiyor.


2000 KİŞİ BİLET BULAMADI STAT DIŞINDA KALDI


Bugün Sakaryaspor'un 2-0 yendiği Bergama Belediyespor maçını da 5000'i kombine olmak üzere 14 bin seyirci maçı izledi. Bilet bulamayan yaklaşık 2 bin kişi ise dışarıda kaldı. Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın, "Takımın şehirle kenetlenmesi bizleri de futbolcuları da motive ediyor. tada giremeyenler de oldu" dedi.


STADYUM YAPILIYOR


Bu arada Sakarya'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 25 bin kişilik yeni stadyum yaptırıyor. Taraftarlar, yetersiz olduğunu söyleyerek kapasitenin artırılmasını nbsp;istiyorlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...