Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir Sırp taraftar da ölümden dönmüş!

/ Kaynak: DHA
Bir Sırp taraftar da ölümden dönmüş!

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray LİV ile Kızılyıldız maçı öncesinde çıkan olaylarda, Sırp taraftar Marko İvkoç'ın bıçakla öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürüyor.

Öldürülen sırp taraftar Marko İvkoviç'in yanında bulunan arkadaşının da darp edilerek yaralandığı, tedavisi ve ifadesinin tamamlanmasının ardından ülkesine gönderildiği ortaya çıktı. Polis yetkilileri bazı görgü tanıklarının ifadesine göre Marko İvkoviç'in tekmesiyle başlayan kavga sonucu bıçaklanarak öldürüldüğünü söyledi. Sırp taraftarın, gözaltında bulunan kişilerin bir kaçı tarafından bıçaklanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor. Öte yandan ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyen şüphelilerin yarın adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.
OLAYYA İLGİLİ GÖRÜNTÜLER POLİS DOSYASINA GİRDİ
Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturma sırasında dün geceyarısı gözaltına alınan bir kişiyle birlikte gözaltı sayısı 7'ye çıkmıştı. Polis yetkilileri soruşturma evrakının büyük ölçüde tamamlandığını şüphelilerin yarın adliyeye çıkarılacağını bildirdi. Şüphelilerin poliste verdikleri ifadelerinde suçlamaları kabul etmedikleri, şüphelilerle ilgili güvenlik kamera görüntülerinin incelenerek tasnif edildiği ve olayla ilgili dosyaya konulduğu öğrenildi.
MARKO'NUN ARKADAŞI DA ÖLÜMDEN DÖNMÜŞ nbsp;
Polis soruşturması sırasında Marko İvkoviç'in ölümüyle sonuçlanan olay sırasında bir sırp taraftarın da ölümde döndüğü ortaya çıktı. Olay sırasında Marko İvkoviç'in yanında bulunan Sırp taraftarın, olayın şüphelileri tarafından feci şekilde dövüldüğü belirlendi. Sırp taraftarın, yaralı olan Marko İvkoviç'in başında beklediği onunla birlikte hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Hastanede tedavi edildikten sonra polis tarafından ifadesi alınan Sırp taraftarın, 10 kişilik bir gurubun kendilerine saldırdığını, karışıklık sırasında aldığı yumruk darbeleriyle yere düştüğünü, kalabalık dağıldıktan sonra kalktığında arkadaşını kanlar içinde yerde yatarken gördüğünü anlattığı öğrenildi. Olaydan darp yaralarıyla kurtulan Sırp taraftarın kendisine saldıran gruptan bazı kişilerin eşkalini polise verdiği de belirtildi.
ÖNCE SIRP TARAFTAR TEKME ATMIŞ
Öte yandan soruşturma sırasında görgü tanıklarıyla konuşan polis ekipleri olayın Marko İvkoviç'in attığı bir tekmenin ardından başlayan kavga sonucu öldürüldüğünü tespit etti. Olay sırasında Marko İvkoviç ve arkadaşlarının kaçarlarken 10-15 kişilik bir grupla karşılaştığı, karşılıklı el kol hareketlerinin ardından kavganın başladığı belirlendi.
BİRDEN FAZLA KİŞİ DE BIÇAKLAMIŞ OLABİLİR
Soruşturma sürerken Marko İvkoviç'in kavga sırasında birden fazla kişi tarafından bıçaklanmış olabileceği ihtimalinin de değerlendirildiği belirtildi.
ŞÜPHELİLERİN EVLERİNDEKİ BIÇAKLAR KRİMİNALDE nbsp;
Öte yandan gözaltında bulunan 7 kişinin ev aramaları sırasında evlerinde bulunan tüm kesici aletlerin incelenmek üzere el konuldu. El konan kesici aletlerin olay sırasında kullanıp kullanılmadığının tespiti için Kriminal Laboratuarda incelendiği öğrenildi. nbsp;

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...