Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamza Hamzaoğlu Sneijder'e ne diyecek?

Hamza Hamzaoğlu Sneijder'e ne diyecek?

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yeni hocası Hamza Hamzaoğlu, daha önce yaptığı bir yorumda, Sneijder'in aldığı parayı hak edip etmediğini sormuştu.

TRT'de Hollanda ile Meksika arasında oynanan 2014 Dünya Kupası son 16 turu maçının yorumlayan Hamzaoğlu, Wesley Sneijder'in "Türk futbolcular pas yaparken çok düşünüyor" açıklamalarını değerlendirmiş ve şunları söylemişti: "Tabii ki Hollanda'nın alt yapısı hepimiz tarafından biliniyor, ekol oldular. Yıllardan beri de futbolcu ihraç ediyorlar dünyaya. Bizim oyuncularımız belki onlar kadar teknik anlamda yeterli olmayabilir. Yani bu söyledikleri eğitim anlamında yeterli olmayabilir ama bizim oyuncularımızın en azından aldığı parayı hak eden bir davranışları var. Bunu unutmamak lazım.


Zaten onlar bu eğitimi aldıkları için ülkemize geliyorlar ve bizim oyuncularımızdan 3-4 kat fazla para veriliyor ama o parayı hak etmek için acaba gerçekten gereğini yerine getiriyorlar mı? Bunu da onların düşünmesi lazım.


Galatasaray 'da Hollanda'daki kadar koşuyor mu acaba? Yani burada koşuyor, adam kovalıyor, basıyor, pres yapıyor, savunmaya geliyor. Ama Galatasaray'da sadece ayağına top geldiğinde oynuyor. Yani bunları da düşünmek lazım konuşurken. Her şey bu kadar basit değil." nbsp;
Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...