Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe kiralık gönderdiği oyuncularını devre arasında geri getirebilir

Fenerbahçe kiralık gönderdiği oyuncularını devre arasında geri getirebilir

SPOR Haberleri

Takviyeye hazırlanan sarı-lacivertliler, golcü ve stoper arayışlarını sürdürürken, kiralık gönderilen Stoch ile Salih'in yuvaya dönmesi gündemde

Şampiyonluk hedefindeki Fenerbahçe, devre arasında kadrosunu genişletmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Devre arasında Alves'in yerine yabancı bir stoper almayı hedefleyen sarı-lacivertliler yerli golcü arayışlarını da hızlandırırken, gündemde iki de sürpriz isim yer alıyor. Al-Ain'de top koşturan Miroslav Stoch ile sezon başında Roma'ya kiralanan Salih Uçan'ın geri dönmeleri gündemde. Geçen sezon Yunan ekibi PAOK'a, bu sezon başında ise Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Ain'e kiralanan 25 yaşındaki Slovak yıldızın performansını yakından takip eden Fenerbahçe teknik heyeti yönetime verdiği raporda Stoch'un geri alınması yönünde görüş belirtti. İstanbul'dan çalkantılı özel hayatı nedeniyle gönderilen Stoch'un devre arasında geri gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Serdar Aziz de listede
Bir diğer önemli gelişme ise sezon başında Roma'ya kiralanan Salih Uçan konusunda yaşanıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın direnmesine rağmen, Ersun Yanal'ın kadroda yer vermediği için İtalyan ekibine kiralanan Salih'in de yuvaya dönmesi gündemde. Sarı-lacivertliler, Roma'nın satın alma opsiyonuyla beraber iki yıllığına kiraladığı ancak yeterli bulunmadığı için başka bir takıma kiralamaya hazırlandığı 20 yaşındaki milli oyuncuyu Saracoğlu'na geri getirmek üzere harekete geçti. Orta alanda kreatif oyuncu sıkıntısı çeken İsmail Kartal'ın Salih Uçan için de yeşil ışık yaktığı belirtildi. Öte yandan yerli golcü için Gaziantep'ten Muhammed Demir ile Kasımpaşa'dan Adem Büyük'ün peşinde koşan sarı-lacivertlilerin stoper mevkii için de Bursa'dan Serdar Aziz'i listeye aldığı öğrenildi.
M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...