Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mesut Hoşcan: 'Galatasaray ile görüşüyoruz'

/ Kaynak: AA
Mesut Hoşcan: 'Galatasaray ile görüşüyoruz'

SPOR Haberleri  / AA

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, "Kulübe değer katacak, doğrudan 11'de oynayacak oyuncular transfer edilecek" dedi.

Mesut Hoşcan, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor'un durumundan dolayı şu anda herkesin yüreğinin yandığını belirterek, takımın durumundan mutsuz ancak umutsuz olmadıklarını bildirdi.
Birçok olumsuzluğun üst üste geldiğini ifade eden Hoşcan, şöyle konuştu:
"Taraftarın tepkisini değerlendiriyoruz. Taraftarımızın yönetimin istifasıyla ilgili bir beklentisi var. Eskişehir tarihinde, seçimle gelmiş profesyonel yönetim olarak şu an Es-Es'e olan sevdamız açısından istifa söz konusu değildir. Bizler asla sorumluluktan kaçmıyoruz. Zamanı gelince bırakmasını biliriz. Koltuk sevdalısı olmadık. Ancak gün o gün değil. Gün, birleşme ve takıma sahip çıkma günüdür. Taraftarımızın bu tepkisine saygı duyuyoruz. Taraftarımız her zaman başarıyı bekler. Taraftarımız örnek ve öncüdür. Protestonun başlangıcı, zamanlama açısında uygun değildi. Maç bitmemişti. Taraftarımıza ihtiyacımız olan zamandı. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Puan sıralamasındaki yerimizin bu takıma, camiaya, yönetime ve hocaya yakışmadığının farkındayız. Maçın sonuna kadar takımı desteklemek gerekiyor. Provokasyonlara ve manipülasyonlara çok uygun bir dönem. Herkes ne olup bittiğinin farkında."
Transfer çalışmaları
Hoşcan, yönetim olarak sürekli tesislerde koordinasyon içinde olduklarını ve ligin ikinci yarısı için çalışmaları başlattıklarını söyledi.
Yollarını ayıracakları oyuncuların ve yeni gelecek futbolcuların belirlendiğini anlatan Hoşcan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Kulübe değer katacak, doğrudan 11'de oynayacak oyuncular transfer edilecek. Sezon başındaki transferde geleceğe yatırım yaptık, bundan da pişman değiliz. Devre arasında yapacağımız transfer direkt ilk 11'de oynayacak transferler olacaktır. Daha ilk yarı bitmedi. İkinci yarının başından itibaren bu takım kendisine yakışan yere doğru hızla yürüyecektir. Bundan kimse endişe etmesin. Taraftarı mutlu edecek transferleri yapacağız. Taraftarımızdan takımını son dakikaya kadar desteklemesini talep ediyoruz. Eskişehirspor'un kendinden başka dostu yoktur. Hakaret ve küfür haricindeki eleştiriler bize güç katıyor. Yabancı sayısını iyi planlayıp bir stoper, forvet ve kanat hattına takviyemiz olacak. En az üç futbolcu transfer etmeyi düşünüyoruz."
Hoşcan, bir gazetecinin Eskişehirsporlu futbolcu Erkan Zengin'in son durumu hakkındaki sorusunu "Eskişehirspor'da yaklaşık 5 yıldır bulunan iyi bir oyuncu. Takımın ağabeyi durumunda. Erkan kardeşim, menajeri aracılığıyla kulübe yaklaşık 600 bin Avro'yu geçen bir alacağı için ihtarname gönderdi. Bunlar aşılacak. Kendisi de bu konuda üzgün olduğunu belirtti. Bunun kendisi tarafından geri çekileceği aktarıldı. Erkan, örnek davranışını gösterecektir" diye yanıtladı.
nbsp;"Futbolcularımızda stres var"
Galatasaray yönetimiyle sarı-kırmızılı takımdan bazı futbolcuların transferi için görüşmelerinin bulunduğunu aktaran Hoşcan, şunları söyledi:
"Futbolcularıma, hocama ve teknik ekibine sonuna kadar güveniyorum. Ertuğrul Hoca'nın kariyerini tartışmak yanlıştır. Puan cetvelindeki yerimiz ne kadar yakışmıyorsa da sergilediğimiz oyunu ve genç futbolcuların katkısını herkes biliyor. Geçen sezon Türkiye Kupası'nda final oynatan Ertuğrul Sağlam, değil miydi? Neyi tartışıyoruz. Şanssızlıklarımız var. Kendi sahamızda maç kazanamıyoruz. Futbolcularımızda stres var. Devre arasında yollarımızı ayıracağımız oyuncular belli. Eskişehirspor'un durumunu futbolcularımız gayet iyi biliyor. Büyük takımlarda dahi, ödemeler yapılmıyor. Biz ödemelerini yapan bir takımız. Kimse Eskişehirspor'un üstünde değildir. Eskişehirspor hedeflediğimiz ve istediğimiz noktaya gelecektir."


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...