Spor Toto Süper Lig 15. Hafta Puan Durumu ve TOPLU SONUÇLAR

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta Puan Durumu ve TOPLU SONUÇLAR

SPOR Haberleri

Spor toto süper ligde bugünkü maçlarda devam edilecek. Süper toto süper lig puan durumu ve toplu sonuçlara sitemizden ulaşabilirsiniz. İşte puan durumu

Spor toto süper ligde bugünkü maçlarda devam edilecek. Süper toto süper lig puan durumu ve toplu sonuçlara sitemizden ulaşabilirsiniz. İşte puan durumu. Bu sezon beklenen performansın altında kalsa da bir şekilde kazanmayı başaran Fenerbahçe, ligin flaş ekiplerinden Mersin İdman Yurdu engelini de kayıpsız geçmeyi başardı. Emenike'nin cezalı, Webo'nun sakat olduğu sarı-lacivertliler belki çok atamadı ama son haftaların en çok pozisyon bulduğu maçını çıkardı. Sol kanatta sıkışan Sow, Emenike'nin yokluğunda gerçek mevkine geçerken Mersin defansına zor anlar yaşattı. Ancak Fenerbahçe'nin asıl kazanımı sol açıkta görev alan Alper Potuk oldu. Genç yıldız sadece kanadı değil orta alanı da son derece etkili kullanırken, dikine taşıdığı toplarla Fenerbahçe ataklarına yön veren isimdi. Ancak Mersin de boş değildi. Geçen hafta Galatasaray'a kafa tutan Çalımbay'ın öğrencileri, Kadıköy'e de 3 puan hedefiyle geldiklerini gösteren bir performans sergiledi.
Yıldırım bir verdi bir vermedi
Karşılaşmanın ilk ciddi atağı 12'de Mersin'den gelirken, Fenerbahçe aradığı golü 32'de Sow'un asistinde Mehmet Topal'la buldu: 1-0. 41'de ise sol çaprazda kaleciyi geçen Sow'un vuruşunda Efe Halil topu çizgiden çıkardı. Soyunma odasına galip giren Fenerbahçe daha farklı bir galibiyet için döndü sahaya. 49'da Alper'le gole yaklaşan sarı-lacivertliler, 54'te penaltı bekledi. Ancak ceza sahası içinde Sow'un vuruşunu Efe Halil'in elle kesmesini hakem Bülent Yıldırım es geçti. 60'ta Sow'un röveşatası az farkla yandan auta çıkarken, Senegalli golcü 61 ve 81'deki girişimlerinden de sonuç alamadı. 82'de şutla kaleyi yoklayan Diego, 83'te kendi kazandırdığı penaltıyı da gole çeviremedi. 86'da Kuyt'ın şutunu kaleci Mihaylov önleyince Fenerbahçe 3 puanı tek golle cebine koydu.

SONUÇLAR

G.Birliği-G.Saray 1-1
K.Karabük-Balıkesir 0-1
Başakşehir-SAİ Erciyes 3-1
F.Bahçe-Mersin İY 1-0
G.Antep-Bursa1-2
Kasımpaşa-Sivas0-0
Akhisar-Ç.Rize0-4
Torku Konya-Beşiktaş1-2
Bugün
20.00 Trabzon-Eskişehir

16. HAFTA


3 Ocak Cumartesi
13.30 Ç.Rize-Torku Konya
16.00 Bursa-Akhisar
19.00 F.Bahçe-Başakşehir
4 Ocak Pazar
13.30 Sivas-K.Karabük
13.30 SAİ Erciyes-Kasımpaşa
16.00 Eskişehir-G.Antep
19.00 Beşiktaş-G.Saray
5 Ocak Pazartesi
20.00 Mersin İY-G.Birliği
20.00 Balıkesir-Trabzon






Spor Toto Süper Lig 15. Hafta Puan Durumu ve TOPLU SONUÇLAR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...