Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ali Ağaoğlun'dan Hacıosmanoğlu'na ilginç yanıt

Ali Ağaoğlun'dan Hacıosmanoğlu'na ilginç yanıt

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Ali Ağaoğlu için 'Ne zaman gitsem, istediği kadar para veriyor' açıklamasına Ağaoğlu'ndan cevap geldi

Bu sezon 30'un üzerinde futbolcu alarak 'transfer şampiyonu' olan Trabzonspor'un bu kadar parayı nereden bulduğu gündemi meşgul ederken bordo mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nu işaret ederek, "Ne zaman para istesek veriyor" açıklamasını yapmıştı.
Hacıosmanoğlu'nun bu sözleri üzerine Ağaoğlu'nu telefonla arayıp, "Trabzonspor'a para verdiniz mi?" diye sorduk. Ünlü iş adamı herkesin merak ettiği bu soruya bakın nasıl cevap verdi: "Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarını duydum. Ama ben futbolla ilgilenmiyorum. Başkan benim yakınımdır, akrabam olur; anne tarafından yeğenimdir. Tabii ki yakınım olarak destek veririm ama para değil. Desteklerim, her zaman yanında olurum, ben de Trabzonluyum. Ama futbolla ilgilenmiyorum. Öyle düşünüldüğü gibi değil. Yardım etmek, destek vermek başka, para vermek başkadır. Öyle bir şey yok... Tabii ki desteklerim oluyor ama para vermek gibi değil. Para olayı yok. İbrahim Hacıosmanoğlu yeğenim olduğu için bunları çekinmeden söylemiş. Kendisine sadece akraba desteğim olur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...