Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ozan Tufan Bursaspor'da kalacak mı?

Ozan Tufan Bursaspor'da kalacak mı?

SPOR Haberleri

Futbolcuların paralarını ödemekte güçlük çeken Bursaspor'un bu problemi çözdüğü ve Ozan Tufan ile Serdar Aziz gibi isimlerin yuvada kaldığı öğrenildi

Bursaspor Kulübü'nün, sahibi olduğu akaryakıt istayonunu satarak 30 milyon TL gibi büyük bir parayı kasasına koyduğu ortaya çıktı. Yeşil-Beyazlılar, bu parayla futbolcuların tüm alacaklarını ödedi. Böylece Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi kulüplerin gündeminde olan Ozan Tufan ile Galatasaray'ın istediği Serdar Aziz yuvada kaldı.


FİRMADAN KAPORA ALINIP OYUNCULARA ÖDEME YAPILDI
Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin haberine göre, Bursaspor'da futbolculara birikmiş ödemelerle ilgili dün önemli gelişmeler birbirini izledi. Yeşil Beyazlı yönetim benzinlik arazisi konusunda daha önce ön anlaşma sağladığı firmayla bu kez kesin anlaşmaya vardı. Benzinlik arazisinin satışı için yapılan görüşmede iki firmanın ön plana çıktığı birinin 25 milyon TL'de kaldığı diğerinin ise KDV dahil 30 milyon TL'lik teklif sunduğu bildirildi. Bursaspor en yüksek parayı veren firmayla el sıkıştı. Benzinlik arazisindeki ipotek nedeniyle resmi anlaşma imzalanmazken, alınan kaparoyla oyunculara yüklü miktarda ödeme yapıldı.
UEFA'DAN BİR YIL CEZA ALMIŞLARDI
Bilindiği gibi Bursaspor'da futbolculara uzun süredir yapılamayan ödemeler nedeniyle UEFA'dan bir yıl men cezası gelmişti. Cezanın katlanmaması için yönetimin futbolculara ödeme yapması gerekiyordu. Bursaspor yönetiminin benzinlik arazisinin satışından gelen 9 milyon TL'lik kaporoyla oyunculara 28 Ocak vadeli çeklerin ödemesini yaptı. Oyuncular çeklerini bankalardan tahsil etti. Bazı oyuncuların çekleri daha önceden kullandıkları bildirildi. Bursaspor'un benzinlik arazisinin satışından kalan miktarı ipoteğin kalkmasıyla taksitler halinde tahsil edeceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...