Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor Avni Aker'de mutlu

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor Avni Aker'de mutlu

SPOR Haberleri  / DHA

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor, bu sezon evinde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 2014-2015 sezonunda şu ana kadar 10'u Spor Toto Süper Lig, 3'ü Ziraat Türkiye Kupası, 4'ü de UEFA Avrupa Ligi olmak üzere toplam 17 resmi maça çıkan bordo mavililer, bu maçlarda 10 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyet elde etti. Seyircisi önünde sadece ligde Eskişehirspor'a (4-1) ve UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova'ya (1-0) kaybeden Trabzonspor, Avni Aker'de rakip filelere gönderdiği 40 gole karşılık, kalesinde 19 gol gördü.
DEPLASMAN KARNESİ KÖTÜ
Trabzonspor, evinde aldığı başarılı sonuçlara rağmen bu sezon deplasmanda istenilen performansı yakalayamadı. Deplasmanda ligde 8, kupada 2, Avrupa Ligi'nde 4 olmak üzere toplam 14 maça çıkan bordo mavililer, 8 beraberlik, 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet elde etti. Trabzonspor, dış sahada attığı 16 gole karşılık kalesinde 18 gol gördü.
UĞUR DEMİROK SORU İŞARETİ
Trabzonspor'un ara transferde Akhisar Belediye'den transfer ettiği Uğur Demirok'un sakatlığı nedeniyle tek maç bile oynamaması kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Bordo mavili kulüpten Uğur Demirok'un sakatlığıyla ilgili net bir açıklama yapılmazken, bu oyuncunun Fenerbahçe maçına yetişip yetişmeyeceği de belirsizliğini koruyor.
nbsp;

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...