Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Real Madrid Benzema ile bir başka

Real Madrid Benzema ile bir başka

SPOR Haberleri

İspanya La Liga'nın 21. hafta maçında Real Madrid sahasında Real Sociedad'ı 4-1 yendi.

İspanya La Liga'nın 21. hafta maçında Real Madrid ile Real Sociedad karşı karşıya geldi. Lider Real Madrid 44. saniyede yenik duruma düştüğü maçta Real Sociedad'ı 4-1 mağlup etti. nbsp;Santiago Bernabeu'da oynanan ve İspanyol hakem Alfonso Alvarez Izquierdo'nun yönettiği mücadelede Real Sociedad'ı öne geçiren tek gol maçın henüz 44. saniyesinde Aritz Elustondo'dan geldi.
Real Madrid'e farklı galibiyeti getiren golleri ise 3. dakikada James Rodriguez, 37. dakikada Sergio Ramos ile 52. ve 76. dakikalarda Karim Benzema kaydetti. Bu arada, Cordoba maçında rakibine yaptığı hareket nedeniyle gördüğü kırmızı kartla 2 maç men cezası alan Cristiano Ronaldo, karşılaşmayı oğluyla tribünden izledi.
Bu sonucun ardından La Liga'da lider Real Madrid 51 puana yükseldi, 11. sıradaki Real Sociedad ise 22 puanda kaldı. Real Madrid, Dünya Kulüpler Şampiyonası'na katılması dolayısıyla La Liga'nın 16. haftasında oynayamadığı Sevilla maçını, 4 Şubat Çarşamba günü Santiago Bernabeu'da oynayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...