Uzatma dakikalarında 7 kırmızı kart

/ Kaynak: İHA
Uzatma dakikalarında 7 kırmızı kart

SPOR Haberleri  / İHA

Ankara Süper Amatör Küme takımlarından Yurtkur-Akyurt Belediyespor mücadelesinin son saniyelerinde futbolcular arasında kavga çıktı.

Olayın ardından karşılaşmanın hakemi toplam 7 kırmızı kart çıkardı. nbsp;Dün Ankara 19 Mayıs Spor Kompleksi Dış Sahalar'da Yurtkur-Akyurt Belediyespor maçında yeşil sahalarda az rastlanan bir olay yaşandı. Ligin son sırasında yer alan Akyurt Belediyespor'un 10-0 geride olduğu maçın 89. dakikasında iki takım oyuncuları arasında tansiyon yükseldi. Yaşanan olayların ardından karşılaşmanın hakemi Özgür Var, 1 dakikalık uzatma süresi verdi. Uzatmalarda ilk atağını geliştiren Yurtkurspor'dan Volkan, Akyurt Belediyespor savunma oyuncusu Şükrü'nün sert hareketiyle yerde kaldı. Volkan rakibine tokat atınca saha bir anda karıştı. nbsp;
GÜVENLİK GÖREVLİLERİ SAHAYA GİRDİ nbsp;
Gergin geçen maçta gerilim iyice artınca futbolcular tekme tokat birbirine girdi. Olayları yatıştırmak için güvenlik görevlileri de sahaya girdi. Olayların ardından hakem, kavgaya karışan 7 futbolcuya kırmızı kart gösterdi ve 30 dakika duran karşılaşmanın yaklaşık 40 saniyesini tekrar oynattı ve karşılaşma 10-0 Yurtspor'un üstünlüğüyle sona erdi. nbsp;
Karşılaşmada Yurkurspor'dan Volkan, Musa ve İlker ile Akyurt Belediyespor'dan Hüseyin, Deniz, Satılmış ve Şükrü kırmızı kart gördü.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...