Veli Kavlak: Böyle bir şey hayatımda yaşamadım

Veli Kavlak: Böyle bir şey hayatımda yaşamadım

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Liverpool karşısındaki etkili isimlerinden Veli Kavlak maç sonrası taraftarı överken, "Hayatımda böyle bir şey yaşamadım" dedi.

Maç sonrası duygularını anlatmakta güçlük çeken Veli Kavlak, "Şu an fazla söyleyecek bir şey bulamıyoruz. Hepimiz oldukça genç oyuncularız. Bir kaç sene birlikte oynamaya başladık. Herkesin en mutlu günü. taraftarımıza böyle bir başarıyı yaşattığımız için çok mutluyuz" dedi.

Taraftara ayrı bir parantez açan Veli Kavlak, "Taraftar inanılmazdı. Böyle bir şey hayatımda yaşamadım. Stadımız açıldığında da belki devam eder ama inanılmazdı. Bugünkü atmosfere söyleyecek bir şey bulamıyorum. Maça çıkmadan önce de Liverpool'u oyuncular da taraftarımızın videolarını çekiyordu" diyerek taraftarı övdü.

Penaltıyı atarken üzerimde stres olduğunu vurgulayan Veli Kavlak, "Tarih yazabilirsin ama Allah'a şükürler olsun, bir üst tura çıktık" diyerek sözlerini bitirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...