Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Liverpool'un CEO'su maç öncesi '6 atarız' demiş

Liverpool'un CEO'su maç öncesi '6 atarız' demiş

SPOR Haberleri

Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları, Liverpool CEO'sunu maçtan önce söylediklerine pişman ettiklerini açıkladı.

Liverpool CEO'sunun maçtan önce kendilerine bu kez 6 gol atacaklarını iddia ettiğini belirten Torunoğulları, "Liverpool'un CEO'su, maçtan önce '6 gol atacağız' dedi, ama stada gelip atmosferi de görünce söylediklerine pişman oldu ve 'şimdi korktum' dedi. Maçı da biz alınca iyice pişman oldu" dedi.

"Hep İngilizleri çektim, bu kez Everton'ı çekmek istiyorum" Beşiktaş'ın bu yılki Avrupa macerasındaki bütün turlarda kura çekiminde siyah beyazlıları temsil eden Torunoğulları, bu kez de Everton'ı çekeceğini dile getirerek, "Hep İngiliz takımlarından gidiyoruz. Önce Arsenal, grupta Tottenham ve şimdi Liverpool. Arsenal'a sahayı dar ettik, Tottenham'ı yendik, Liverpool'u eledik. Şimdi kuraya yine ben gidiyorum. Bu kez de Everton'ı istiyorum ve çekeceğime de inanıyorum. Everton'ı çekersek onları da geçeceğiz" diye oldukça iddialı konuştu.
Liverpool'un CEO'su maç öncesi '6 atarız' demiş

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...