Hamzaoğlu: 'Bu kadarını beklemiyorduk'

Hamzaoğlu: 'Bu kadarını beklemiyorduk'

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Hamza Hamzaoğlu, Felipe Melo'nun yerine ilk 11'de görev yapan Hamit Altıntop'un performansını övdü.

Hamza Hamzaoğlu'nun maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Galip geldiğimiz için mutluyuz. Güzel bir maç oldu. İki takım da kazanmak için hızlı hücumlar, hızlı geri dönüşler, mücadele, her şey vardı sahada. Selçuk'un güzel ortasında, Chedjou attı. Onu da önceden planladılar ve yaptılar, o beni sevindirdi. Hayırlı olsun. Önümüzde kupada Manisaspor maçı var, en iyi şekilde hazırlanacağız. Sonra da ligde Fenerbahçe maçını düşüneceğiz."

"Chedjou-Koray ikilisi dengeli"

"Koray'a başından beri güveniyoruz. Semih'in sakatlığı sonrasında şans buldu. Son oynadığımız Chedjou ve Koray ikilisi dengeli gibi geldi bize. Hakan'ın da stoper performansından memnunum. Semih de düzeldi. Belki Manisaspor maçında süre alacak. Fenerbahçe maçına Melo hariç tam kadro hazırlanmayı düşünüyoruz."

"Hamit gerçekten olağanüstü"

"Hamit gerçekten bugün olağanüstü bir performans gösterdi. Biz ondan bunu bekliyorduk ancak bu performansı bu kadar kısa sürede beklemiyorduk. Açıkları kapattı ve geriden oyun kurmada önemli bir başarı gösterdi. Melo da ameliyat olmasına rağmen bugün soyunma odasına, arkadaşlarının yanına geldi. Ona da teşekkür ediyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...