Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bilic'ten Balıkesir'e kadro sürprizi!

/ Kaynak: DHA
Bilic'ten Balıkesir'e kadro sürprizi!

SPOR Haberleri  / DHA

Perşembe akşamı Liverpool'u penaltı atışları sonunda eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalan Beşiktaş gözünü Balıkesir'e dikti.

Beşiktaş Liverpool sonrası ligte puan kaybetmek istemiyor. Perşembe akşamı Liverpool'u penaltı atışları sonunda eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalan Beşiktaş gözünü Balıkesir'e çevirdi.


Slaven Biliç: "Rehavete son hedef mutlak galibiyet"
Avrupa maçlarında alınan böylesi zorlu galibiyetler sonrası lig maçlarına konsantre olmanın zor olduğuna değinen Slaven Biliç futbolculara Liverpool maçını arkada bırakmaları gerektiğini sürekli hatırlatıyor.Lig yarışının her hafta daha da kızıştığını belirten ve artık kaybedilecek puanları telafi edecek haftaların çok azaldığının altını çizen Biliç zirveden uzaklaşmamak için Balıkesir'i mutlaka yenmeleri gerektiğini söyleyerek futbolcularını hırslandırıyor.Hırvat hocanın takım ile yaptığı toplantıda "Liverpool maçından kalan rehavet artık bitsin. Bu rehavet Balıkesir maçında sürerse kötü bir sonuç almamız kaçınılmaz.Bu yüzden artık tüm konsantrasyonunuzu lige çevirin.Kaybedecek haftalar değil sürekli kazanmamız gereken haftalardayız ve sizler bunu başarabilecek güçtesiniz"diyerek futbolcularını uyardığı öğrenildi.


Tolgay Arslan ve Daniel Opare'ye ödül
Liverpool maçında attığı gol ve oynağı futbol ile maçın kilidini açan ve bir anda taraftarların sevgilisi konumuna gelen Tolgay Arslan Balıkesirspor maçında ilk onbirde sahada olacak. Teknik direktör Slaven Biliç Liverpool maçında sol bekte görevlendirdiği ve performansını çok beğendiği Daniel Opare'ye de Balıkesirspor karşısında yine ilk onbirde görev verecek.


Son üç maçtır çok büyük bir düşüş yaşayan Sosa'yı bu maçta yedek başlatmayı düşünen Hırvat teknik adamın ilk onbiri Cenk-Serdar-Franco-Ersan-Opare-Atiba-Veli-Tolgay-Gökhan Töre-Olcay ve Demba Ba'dan oluşturması bekleniyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...