Real Madrid'den kendi sahasında kritik kayıp!

Real Madrid'den kendi sahasında kritik kayıp!

SPOR Haberleri

La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren Real Madrid, Villarreal'e karşı Bernabeu'da çok kritik bir 2 puan kaybetti.

İspanya La Liga'nın 25. hafta mücadelesinde Real Madrid ile Villarreal karşı karşıya geldi. Santiago Bernabeu'da oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle noktalandı.


0-0 biten ilk yarının ardından Real Madrid, 52. dakikada Cristiano Ronaldo'nun penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Villarreal, 64. dakikada Gerar Moreno ile skorda eşitliği sağladı ve maç karşılıklı gollerle sona erdi.


Real Madrid, maç boyunca Villarreal'e karşı topu kontrol eden ve hücum eden taraf oldu. Kaleye tam 27 şut gönderen ev sahibi ekip, bunların sadece 7'sinde isabet buldu ve golünü penaltıdan kaydetti. Barcelona'ya karşı da deplasmanda başarılı bir kontraatak futbolu oynayan Villarreal, tehlikeli ataklar oluşturmayı nbsp;ve bu zorlu deplasmandan puanla çıkmayı başardı.


Bu sonucun ardından puanını 61'e yükselten Real Madrid, kaybettiği 2 puanın sonucunda puan farkını avantajını yitirdi. Lider Real Madrid ile ikinci Barcelona arasındaki puan farkı 2'ye indi. Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele eden Villarreal ise puanını 45'e çıkardı.


Real Madrid gelecek hafta Athletico Bilbao'ya konuk olacak. Villarreal ise sahasında Celta Vigo ile karşılaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...