Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray kupada Manisaspor'u konuk edecek

Galatasaray kupada Manisaspor'u konuk edecek

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı ekip, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yarın Manisaspor'la karşılaşacak

Organizasyonun son şampiyonu olan sarı-kırmızılı ekip, Manisaspor karşısında yarı finale çıkma yolunda ikinci maç öncesi avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, takımda fazla süre alamayan oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyu Manisaspor karşısında sahaya sürmesi bekleniyor. Türk Telekom Arena'daki müsabaka saat 20.30'da başlayacak.
- Semih Kaya denenecek
Galatasaray'ın devre arası hazırlık kampında yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 1,5 aydır takımdan uzak olan kalan Semih Kaya, yarın Manisaspor karşısında denenecek. Geride kalan haftada 21 yaş altı takımının Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında oynayan ve sorunsuz bir karşılaşma geçiren Semih, Manisaspor karşısında da herhangi bir ağrı hissetmemesi durumunda, Fenerbahçe derbisinde forma giyebilecek. Öte yandan, sarı-kırmızılı ekipte ameliyat olan Melo ile tedavisi süren Burak Yılmaz, yarın Manisaspor karşısında forma giyemeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...