Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan Demirel için şaşırtan dilekçe!

Galatasaray'dan Demirel için şaşırtan dilekçe!

SPOR Haberleri

Galatasaray, aynı zamanda Genel Kurul üyesi olan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'i disiplin kuruluna sevk etmeye hazırlanıyor

Anadolu Efes maçının ardından Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'i istifaya çağıran Galatasaray yönetimi, söz konusu tavrı çerçevesinde ilk somut adımı attı. Galatasaray Spor Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, aynı zamanda Galatasaray Kulübü üyesi olan Turgay Demirel hakkında "disiplin kurulana sevk" isteminde bulundukları dilekçeyi mikroblog sitesi twitter hesabı üzerinden paylaştı. Serdar Eder tarafından paylaşılan 02.03.2015 tarihli dilekçede Turgay Demirel hakkında "Üyeler arası sevgi ve dayanışmayı arttırma ilkesine muhalefetten, üyeler arasında ve Yönetim Kurulu ile Profesyonel çalışanları zor durumunda bırakıp, camia ve kamuoyunun önün atan..." ifadelerinin kullanılması dikkat çekti.
Galatasaray'dan Demirel için şaşırtan dilekçe!

(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...