Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ersun Yanal'dan iki oyuncuya teşekkür

Ersun Yanal'dan iki oyuncuya teşekkür

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Karabükspor galibiyeti sonrası değerlendirmelerde bulundu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Karabükspor maçının ardından konuştu. İşte Yanal'ın sözleri;


"Her iki takımın da kazanma arzusu yüksekti, ama rakibin arzusunu alkışlamak lazım. Biz zaman zaman kırıklığı yaşadık. Atağa çıkışlarda organize olamadık, iştahımızı öne taşıyamadık. Bunu yaptığımızda oyuncularımız maçı çevirmeyi bildi. Görüyorsunuz Balıkesir Beşiktaş ile, Konya Fenerbahçe ile bu mücadele örneğini gösteriyor. Biraz daha zaman ihtiyacımız var. Oyuncularımızın dönüşü ile daha hazır olacağız."


MEHMET EKİCİ VE CARDOZO...


"Mehmet oyun tekniği açısından gelişmiş bir oyuncu. Uzun dönem problemler yaşadığı için, Bundesliga'daki kaybını burada tamamlıyor. Karakteri, duruşu, çalışkanlığı ile iyi bir Türk oyuncu. Önümüzdeki dönemde daha iyi bir Mehmet izlemeye devam edeceğiz. Cardozo istediğimiz oyunu oynamaya devam edecek. Bu takım oyunu. Takımımızın iştahını yüksek tutmalıyız. Taraftarlarımızın istediği futbol bu. Mehmet de, Oscar da son dakikalarda böyle bir tavır takındı. Taraftarlarımıza da son dakikalardaki destek sebebiyle teşekkür ediyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...