Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş doğruladı! 'Evet, izliyorlar'

/ Kaynak: AA
Beşiktaş doğruladı! 'Evet, izliyorlar'

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Kulübü Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, oldukça önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, oyuncularının dünya futbol arenasında kendilerini gösterme şansı bulduğunu ve bazı futbolcularının ciddi şekilde takip edildiğini belirtti. Torunoğulları, Beşiktaş Dergisi'nin mart ayı sayısında yer alan röportajında, futbolcularının özgüvenlerinin iyi bir noktada olduğunu belirterek, "Dünya futbol arenasında kendilerini gösterme şansı buldular. Takımdaki birçok oyuncumuzun ciddi bir şekilde takip edildiğini biliyorum. Birçok kulübün gözlemci şefiyle görüşmem de oluyor" ifadelerini kullandı.


Transfer konusuna da değinen Torunoğulları, "Transfer hakikaten sabır işidir. Son dakikaya kadar sabretmelisin. Oyuncular, menajeri en iyi kontratı almak ister. Biz de kulüp menfaatleri doğrultusunda en iyi kontratı yapmak isteriz. Doğru zamanda, doğru oyuncu, doğru bütçeyle buluştuğu zaman transfer gerçekleşir" görüşüne yer verdi. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan kombine kart alan taraftarlara teşekkür eden Torunoğulları, şunları kaydetti:
"Olimpiyat Stadı'nda maça gidemeyeceğini bilmesine rağmen kombine alan taraftarlarımıza teşekkür ederim. Onların tek bir gayeleri vardır, Vodafone Arena'nın yapımına katkı sağlamak. İnanıyorum ki, Vodafone Arena'nın tribünleri her maçta dolu olacak."


Erdal Torunoğulları, röportajında kadrodaki futbolcu yapısıyla ilgili, "Bizim takımımızın yapısına baktığınız zaman, çoğu futbolcumuz gurbette yaşayan ailelerin çocukları. Onlarla diyalog kurmak benim için çok basit. Çünkü ailelerini tanıyorum. Ne hissettiklerini biliyorum. Çünkü ben de onlardan birisiyim. O çocuğun ne hissettiğini ben kendi çocuğumda görüyorum" ifadelerine yer verdi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...