Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manisaspor Teknik Direktörü, 'Zaten şansımız yoktu'

Manisaspor Teknik Direktörü, 'Zaten şansımız yoktu'

SPOR Haberleri

Manisaspor'da teknik direktör Dilaver Mutlu, rakiplerini İstanbul'da yenme şanslarının olmadığını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray'a 4-0 mağlup olan Manisaspor'da teknik direktör Dilaver Mutlu, rakiplerini İstanbul'da yenme şanslarının olmadığını söyledi.


Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mutlu, daha farklı da yenilebileceklerini ancak skoru 4-0'da tuttuklarını kaydederek, "Rakibimizin direkten dönen topları da var. Biz iyi mücadele ettik. Net pozisyonlarımız da vardı. Atabilseydik artı olurdu ama Galatasaray'ı burada yenme şansımız yoktu" dedi.


Bu karşılaşmaya iyi bir oyun ve iyi bir skor elde edebilmek için çıktıklarını dile getiren Mutlu, "Galatasaray ile aramızda seviye farkı var. Zaten Süper Lig'in lideri durumundalar. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyoruz. Skor 0-0 iken kaçırdığımız bir gol fırsatı vardı. Onu atabilsek, direncimiz yükselebilirdi. Sahada 10 kişi de kalınca istediklerimizi yapamadık" ifadelerini kullandı.


Teknik direktör Mutlu sarı-kırmızılı ekiple yapacakları rövanş maçını kazanmak istediklerini vurgulayarak, "Skor 1-0 da olsa önemli değil ama sahamızda kazanmak istiyoruz. Turu geçmek tabii ki zor. Galatasaray'a 5 gol atmak kolay değil" değerlendirmesinde bulundu.


Mutlu, kadrolarında yer alan ve Galatasaray'dan kiraladıkları futbolcu Oğuzhan Kayar'la ilgili, "Oğuzhan şu an bizde kiralık. Son dönemde iyi bir çıkışı da var. Sezon sonunda ne olur bilemiyoruz. Galatasaray verirse alırız. Ne olacağına onlar karar verecek" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...