Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Passolig çöktü

Passolig çöktü

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak dev derbinin biletleri dün Sarı-Lacivertli kulübün divan, kongre ve temsilci üyeleri için satışa sunuldu.

Biletler satışa sunuldu sunulmasına ama aşırı talep ve yoğunluk nedeniyle Passolig sistemi kısa sürede çöktü. Birçok kişi bilet alamazken özellikle yurt dışındaki taraftarlar uçak biletlerini almalarına rağmen, maç bileti bulamadıkları için zor duruma düştüler. Ayrıca biletler bugün premium kart, Fenerbahçe Kart sahipleri ile Fenercell abonelerine, yarın ise genel satışa çıkarılacak.


OKUL AÇIK TRİBÜN AÇIKLAMASI


Bu arada Fenerbahçe yönetimi Şükrü Saracoğlu Stadı'nın okul açık tribününün biletlerinin bugün saat 10.00'dan itibaren satışa çıkacağını duyurdu. Bu tribünün biletlerinin satışının, Şükrü Saracoğlu Stadı maraton alt tribününde bulunan kombine satış merkezinden yapılacağı, internet üzerinden bilet satışının olmayacağı açıklandı. Okul açık tribününden sadece divan, kongre ve temsilci üyelerinin bilet alabileceği kaydedildi.


Kaynak: nbsp;Haberturk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...