Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'a dev spor yatırımı

/ Kaynak: İHA
Diyarbakır'a dev spor yatırımı

SPOR Haberleri  / İHA

Diyarbakır'a 2015 yılı spor yatırımları kapsamında Spor Genel Müdürlüğü üzerinden 10 milyon 580 bin lira kaynak aktarıldığı bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü hesaplarına aktarılan bu para ile kentteki birçok spor tesisine bakım ve onarım yapılacağı, futbol başta olmak üzere bazı yeni tesislerin yapılmasının amaçlandığı kaydedildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Demir, ödenek sorununun çözülmesiyle birlikte bu haftadan itibaren çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.


YENİ STAT İNŞAATINDA İLERLEME HIZLANDI
Öte yandan Kayapınar'da yapımı devam eden 33 bin kişilik yeni stadın inşaatına ise hız verildiği kaydedildi. Zemin etüdünün tamamlanmasından sonra başlayan inşaatta şu ana kadar yüzde 5'lik ilerleme olduğu ifade edilirken, parsel değişikliğinden kaynaklanan arsa sorunu ile tüm devrin firmaya yapıldığı, böylece hiçbir yasal sorun kalmadığı ifade edildi. Havaların düzelmesiyle birlikte çalışmaların daha da hızlandırılacağı kaydedilen stat inşaatının Ocak 2016'da tamamlanması bekleniyor.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...