Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atlar, "Özgecan" için koşacak

/ Kaynak: AA
Atlar, "Özgecan" için koşacak

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Jokey Kulübü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde "Kadına Şiddet" konusuna dikkat çekmek için Özgecan Aslan anısına koşu düzenledi

Türkiye Jokey Kulübü (TJK), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde "Kadına Şiddet" konusuna dikkat çekmek için Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan anısına koşu düzenledi.

TJK'dan yapılan açıklamada, 8 Mart Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda saat 18.30'daki altılı ganyanın ilk ayağının Özgecan Aslan anısına koşulacağı belirtildi.

Koşu öncesi saat 12.30'da düzenlenecek basın toplantısına TJK Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Kadri Ekinci'nin ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile koşuda yer alacak atların jokeylerinin de katılacağı duyuruldu.

Açıklamada, "Son yıllarda giderek artan kadına şiddet olaylarının, toplumun her alanında yapılacak farkındalık çalışmaları ile önlenebileceğinden hareket eden TJK, 'kadına şiddete' güçlü bir 'hayır' demek, kadına karşı duyulan sevgi ve saygıyı gösterebilmek ve bu konuda duyarlılığı ortaya koyabilmek adına 'Şiddete Karşı Ayağa Kalk' diyor" ifadesi yer aldı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...