Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray ekibi bu sefer iddialı geliyor

Galatasaray ekibi bu sefer iddialı geliyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbiye artık sayılı günler kala, nefesler tutulmaya başlandı.

Dev mücadele iki açıdan çok önem taşıyor. Birincisi, şampiyonluk yarışında bir testinin erken kırılma ihtimali. İkincisi ise 15 yıldır Galatasaray'ın Saracoğlu'nda kazanamıyor olması. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki lig maçlarında en son 22 Aralık 1999'da ezeli rakibini mağlup edebilen Cim Bom, ondan sonraki 15 mücadelenin 12'sini kaybetti, 3 karşılaşma berabere sonuçlandı.Hâl böyle olunca, favori yine Fenerbahçe gibi görünüyor, ancak şartlar bu kez biraz farklı.


Beraberlik de yarıyor


Süper Final'in uygulamaya konulduğu 2011-2012 sezonunda Saracoğlu'nda çıktığı iki maçı da kaybetmeyen Galatasaray, Kadıköy'de şampiyonluk kupası kaldırarak ezeli rakibine tarihi boyunca unutamayacağı bir hatıra bırakmıştı.O maçın en önemli özelliği ise 1 puanın, Galatasaray'a yetiyor olmasıydı. İşte bugünkü takımın en büyük motivasyonu da bu. Çünkü Galatasaray, ligde Fenerbahçe'nin 4 puan üzerinde ve aradaki farkın kapanması için Fener'in kazanması gerekiyor. Mevcut durumda beraberlik bile Galatasaray'ın işine geliyor.


4 sezonda işler düzeldi


Futbolcular bu durumu net şekilde dile getirmese de, zafer inancı hakim. Özelllikle Hamza hocanın kupadaki galibiyetin ardından yaptığı, "Kadıköy'e beraberliğe değil, kazanmaya gideceğiz" açıklaması, Sarı-Kırmızılı oyuncuları ateşlemiş durumda. Futbolcular kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda, "Neden olmasın, bu şanssızlığı biz kıralım" diyorlar.


Kaynak: nbsp;Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...